Kolm suurimat viga, mida mehed esimesel kohtingul teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimene kohting on ülioluline. Esmamulje võib potentsiaalsele suhtele nurgakivi panna või suhte juba eos lõhkuda. Seetõttu on oluline, et jätad esimesel kohtingul kaaslasele hea mulje.

Meesteportaal AskMen uuris naistelt, millised on suurimad vead, mida mehed sageli esimesel kohtingul teevad.

1. Nad keelduvad maksmast

Esimesel kohtingul võiks mees toidu eest tasuda. Kui mehel on rahaprobleeme, siis tasuks kohtinguks valida mõni soodsam koht. Jalutage, tehke piknik või minge kinno. Lihtsad kohtingud võivad olla meeldejäävamad kui kallite restoranide külastused.

Kui te olete juba kolmandat või neljandat korda väljas, siis võib arveid hakata pooleks tegema või lasta naisel omale välja teha, aga kui te pole veel nii kaugel, peaks mees arvete eest hoolitsema. 

2. Nad vaatavad pidevalt oma telefoni

Kuula oma kaaslast, ära kontrolli pidevalt telefoni. E-kirjade ja sõnumite saatmine võib oodata seni, kuni kohting on läbi. Esmamulje on oluline ja kui keskendud pidevalt oma telefonile, arvab naine, et sa pole temast huvitatud... või et oled lihtsalt ebaviisakas.

Esimesel kohtingul on normaalne, et tunned end veidike ebamugavalt ja sulle võib tunduda, et telefoni vaatamine muudab vestlused vähem veidraks. Ent esimesel kohtingul tasuks kaaslast tundma õppida, kuid seda on raske teha, kui sa pidevalt telefoniga mängid või midagi muud teed.

3. Nad räägivad liiga palju

Kuidas saad sa naist tundma õppida, kui sa ei lase tal rääkida? Ei saagi. Esimesel kohtingul on kõik inimesed närvilised, te tahate teineteisele ju head muljet jätta. Närvilisena võime aga end rääkima unustada ega panegi tähele, kui kaaslane on tüdinud.

Kohtingul on kaks inimest ja te mõlemad peaksite saama võrdselt endast rääkida. Pea meeles, et kui sa endast räägid, siis teatud teemasid ei tasuks puudutada. Ära maini oma eelmisi kuumi kaaslasi ega seda, kui palju sa teenid. Räägi naisele oma saavutustest ja hobidest või selgita, miks sa armastad oma tööd. Ja lase kindlasti ka temal rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles