Birgit Õigemeel osaleb laulusaates: minu jaoks on see tõeline puhkus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Birgit Õigemeel, Jarek Kasar ehk Chalice ja Eda-Ines Etti
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Birgit Õigemeel, Jarek Kasar ehk Chalice ja Eda-Ines Etti Foto: Tiit Mõtus

Uuel hooajal osaleb saates "Laula mu laulu" teiste kuulsate muusikute seas ka Birgit Õigemeel, kes nautis võtteid Laitse Graniitvillas kohe täiel rinnal. Birgit rääkis ilusal päikeselisel päeval Graniitvilla terrassil istudes, miks ta saates nõustus osalema ja mida kasulikku loodab endale sealt õppida.

Laulja Birgit Õigemeel rääkis Elu24-le, et teda polnud vaja saatesse "Laula mu laulu" pehmeks väga rääkidagi, sest eelmisel hooajal jälgis naine saadet hoolsalt ja talle väga see meeldis. "Minu jaoks on see saade siiras, aus ja tore meelelahutus. Kõik artistid saavad olla nemad ise ja loomulikud. Lisaks saavad artistid inimestele nii palju huvitavat muusikaga pakkuda."

Birgit Õigemeel peab saates osalemist põnevaks väljakutseks ning on rõõmus, et saab hea bändiga koos anda teiste lugudele oma käsitluse.

Kuidas Sa selle nädala teistega koos Laitses oma tihedasse ajakavasse ära paigutasid?

"Tegelikult üritati meid juba kuid ette broneerida ja ma teadsin, et sellesse nädalasse lihtsalt ei tohi esinemispakkumisi vastu võtta ja tegelikult on see minu jaoks tõeline puhkus ka," tunnistab Õigemeel, et tegemist on hea vaheldusega igapäevaelust.

"Lisaks on see ka väikene puhkus minu lapsest, saan siin magada natukene kauem kui kodus ja ilma öösel ärkamata. Muidugi on see ka negatiivne, sest näen teda väga vähe."

Võttepäeval Laitses rõõmustas Birgit, et samal päeval pidi abikaasa Indrek Sarrap lapsega teda külastama. Armsa hetke tunnistajaks oli ka Elu24. Ühel ööl jäi pere koguni ka Birgitile külla.

Mida loodad Sina kui kogenud muusik saatest endale lisaks juurde õppida?

"Kindlasti tahan ma lihtsalt saada lähemalt tuttavaks inimestega, kellega ma siin olen ja võib-olla ka inspiratsiooni sellest ammutada. Peale esimese saate salvestust nägin juba seda, et siin on nii toredad ja elukogenud inimesed. Olen siin ju kõige noorem ja kohati tunnen seda. Tõnis Mägilt ja Jaagup Kreemilt saab kuulda põnevaid seikasid ja seiklusi nende elust, muusika loomisest," rääkis Birgit, et usub, et nii eestlased kui tema saavad selle saate muusikapalade nautimisest rikkamaks.

Keerab nii mõnigi artist ju teise loo niiöelda peapeale või laulab selle lihtsalt enda omaks.

Kes oli eelmisel hooajal Sinu lemmik osaleja?

"Tegelikult see saade tõi kõik artistid väga positiivselt välja. Mina küll neid kõiki teadsin, aga siin saates tundusid nad veelgi armsamad. Eriti meeldisid mulle Genka versioonid lauludest, sest need olid lihtsalt äga ägedad. Getteri ja Lenna versioonidega sain ma end väga palju samastada."

Teisel hooajal osaleb saates "Laula mu laulu" lisaks Birgitile ka Tõnis Mägi, Jaagup Kreem, Ott Lepland, Chalice, Voldemar Kuslap. Kaks nime on veel välja hõikamata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles