Winny Puhh üllatab uue singli ja albumiga: reivime Eesti vabaks!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week: Winny Puhh rokkis Rock Cafes
Tallinn Music Week: Winny Puhh rokkis Rock Cafes Foto: Jelena Rudi

Raju poistebänd Winny Puhh üllitab varsti värske albumi "Kes küsib?" ning sel puhul avaldas bänd tuliuue singli nimega "Tugevad ja lähevad".

"28. septembril 1994.aastal. Põlva linnas sündis väike tüdruk, nimega Winny Puhh," kirjutas bänd Facebooki lehel.
 

"Isend oli alguses pisut äbarik, kuid ootamatult visa hingega ning osutus vaatamata kõigile kahtlejaile ja põlgajaile elujõuliseks isendiks, kasvas, läbis murdeea, muteerus ja nagu märkamatult on jõudnud 20. eluaastani. Vahepeal on olnud ka paariaastaseid kõrgematel vaimsetel tasanditel mediteerimise aegu, aga praegu on see "viirus" oma parimas löögihoos ja levimas kõikjale...

Esimese elutsükli täitumist tervitab enesehävituspataljon Winny Puhh värske albumiga "Kes küsib?“

Kõikidele küsimustele anname live-vastuseid 27. septembril Tallinnas Rock Cafes ja 4. oktoobril Tartu Uues Teatris. Omapoolseid interretatsioone jagavad Oleg Kosjugin ja Põleva kaelaga kirjak.

Sünnipäevakutseks on kõigile teile pühendatud pala meie juubelialbumilt, mis kannab tabavat pealkirja "Tugevad ja lähevad“."

"Reivime Eesti vabaks!" soovitab bänd lõpetuseks.

Kuula ja naudi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles