Täna esilinastub kinos Sõprus legendaarse Norra näitlejanna ja režissööri Liv Ullmanni kirglik draama «Preili Julie»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Preili Julie» nimiosas on Jessica Chastain, toapoiss Johni kehastab aga Hollywoodi staar Colin Farrell
«Preili Julie» nimiosas on Jessica Chastain, toapoiss Johni kehastab aga Hollywoodi staar Colin Farrell Foto: Kaader filmist

August Strindbergi samanimelisel kurikuulsal näidendil põhineva filmi maailmaesilinastus toimus nädalapäevad tagasi Toronto rahvusvahelisel filmifestivalil.

Publiku ja kriitikute poolt sooja vastuvõtu osaliseks saanud leegitsevalt emotsionaalne ja toksiliselt traagiline draama harutab lahti inimliku võimuiha ja naudingu mitmekihilised psüholoogilised spektrid.

«Preili Julie» nimiosas on Jessica Chastain, kelle võrratult nüansirikas mäng on nauditav esimestest kuni viimaste filmisekunditeni.  Toapoiss Johni kehastab aga Hollywoodi A kategooria staar Colin Farrell, kellele see on üks viimase aja tõsisemaid ja väärikamaid rolle.

Lisaks Sõprusele linastub OÜ Must Käsi poolt levitatav film alates 12. septembrist ka Forum Cinemas kinovõrgustikus Tallinnas, Tartus ja Narvas, kinodes Artis, Solaris ja Cinamon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles