Kuula Toivo Asmeri uut laulu vanavanematele!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Asmer
Toivo Asmer Foto: promo

Veel kaks päeva ootamist ja ongi käes vanavanemate päev.

Iga aasta septembrikuu teisel pühapäeval austame oma kalleid vanavanaemasid ja vanavanaisasid ning täname saatust, et nad meil olemas on! Kui neid enam pole, mõtleme neile ikka sügava tänutunde ja soojusega ning täname kõige hea eest, mida nad meile elus on andud.

Toivo Asmer on nimelt seda tähtpäeva silmas pidades kõvasti pingutanud ja jõudis salvestada laulu «Kui oleks veel noor».

See on Ameerika legendaarse, nüüdseks küll juba toonelateele läinud näitleja, kirjaniku, šõumehe ja laulja George Burnsi omal ajal kuulsaks lauldud hitt «I wish I was eighteen again», kuid meil Eestis pole seda keegi varem salvestanud.

Eestikeelsete sõnade autor ikka ja jälle – Vello Salumets. Arranžeeija, produtsent ja taustalaulja – Peeter Kaljuste. Teine taustalaulja – Marco Margna ning kitarripartiid mängis sisse Andres Joamets.

Laul ju eakate meeste elust enesest ja nii mõnigi mees vaatab oma pikale elule tagasi kerge ohkamise ja nostalgiaga – kui oleks veel…

Toivo Asmer: «Olen seda laulu oma fonoteegis hoidnud päris mitu aastat ja olin kindel, et  kunagi ma sellele palun eestikeelsed sõnad kirjutada ja laulu plaadile salvestan. Olen rahul, et endale antud lubadus sai täidetud ja loodan, et teilegi see laul meeldib. Suured õnnitlused kõikidele vana-vanematele eelolevaks pidupäevaks minu poolt ja elame veel!»

Toivo Asmer - Kui oleks veel noor

(G.Burns/Eestikeelne tekst: V.Salumets) 2014 Records 2000

Arranžeerinud, produtseerinud, miksinud Peeter Kaljuste

Tausavokaalid Marco Margna, Peeter Kaljuste

Kitarrid Andres Joamets

Mastering Glen Pilvre

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles