Tallinnas avatakse uus ainulaadne lounge-ööklubi VIOLET

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmine nädal ootab kõiki gurmaane ja ööelu lembelisi tallinlasi grandioosne sündmus, kui avab oma uksed uus, moodne ja endasuguste seas ainulaadne koht – Lounge-Club VIOLET

Järgmisel nädalal uksed avav Lounge-Club VIOLET asub linna keskuses Rotermanni kvartalis (Roseni 9, 10111 Tallinn) ja on uus moodne koht elunautlejatele!

Foto: Lounge-ööklubi VIOLET

Asudes erinevate ajastute ristmikul, integreerub Lounge-Club VIOLET väga kenasti Rotermanni kvartali keskele, kus ajalooline linna osa Vana Tallinn sobib kokku oma pärimuse ja kultuuri hõnguga linnaosa uute hoonetega.

Lounge-Club VIOLET loomise põhimõte oli kokku panna esmapilgul mitte sobivad idee pooled: ühest küljest mugava ja pehme atmosfääriga lounge ja teisest küljest kreatiivne moodne ööklubi!

Päeval Lounge-Club VIOLET töötab nagu avara valgusega lounge-restoran, huvitavate stiliseeritud interjööri detailidega, laialdase söögimenüüga ja rikkaliku valiku värskemahla kokteilidega! Kõike seda saab nautida mõnusa vaikse muusikaga, mis annab külalistele võimaluse süüa meeldivas atmosfääris, tähistada sõprade ringis tähtpäevi, rahulikult vestelda veiniklaasi taga, peale tööd suitsetada maitsvat erilist vesipiipu või sukelduda õhtu eelpeo embusse ning lõpuks otsustada, mis saab pärast edasi.

Foto: Lounge-ööklubi VIOLET

Südaöö lähenedes muutub valgustus hämaramaks, aga samas oluliselt värvikamaks, heli tase tõuseb, muusika läheb rütmikamaks, algab show ja Lounge VIOLET transformeerub ööklubiks.

Club VIOLET pakub erinevat meelelahutusprogrammi igal nädalavahetusel ja parimaid pidusid linnas.

Meeldivalt saab suhelda ja aega veeta pehme atmosfääriga mugavas spetsiaalse varustusega hubases vesipiibu saalis, kus pakutakse kõige eksootilisemaid vesipiipe!

Viimaseid sooje päevi ehk „Vananaiste suve“ saab nautida väga ilusal klubi terrassil!

Lounge-Club VIOLET - See on moodsate inimeste kaasaegne puhkamise viis!

Suurejooneline avapidu toimub 19.septembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles