KUUM GALERII! Erootilne Padjasõda vallutas klubi Teatri!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Napp riietus, erootilised  mänguasjad ja kuumad kehad. Eelmisel  laupäeval, 6. septembril avas  klubi Teater uksed paradiisi – see oli sensuaalne üritus Erotic Cinema, mille seekordseks teemaks sai  „Pillow Fight“

"Pillow Fight" ehk Padjasõda on läbi käinud vast kõikidest noortefilmidest, kus on omal kohal nii kaunid naised, kiired autod, veidi hirmu kui ka nalja. Kütkestavate kaunitaride padjasõda on läbi aegade olnud kõige ilmselgem võrgutamisstiil, mida kinolinadel nähtud, kuid sellest hoolimata ei ole see kaotanud enda "hüpnotiseerivat" mõju.

Foto: Maksim Toome

Ka laupäeval sai klubis Teater kõigile taaskord selgeks, et ei ole paremat vaatepilti, kui kaunid naised, magamistuba ning vallatu padjasõda.

Foto: Maksim Toome

Neiudel lõbu laialt, kuid sellest veel rohkem mõnu meestel, kes seda kõike suu ammuli vaatama jäid. Ei olnud ühtegi silmapaari, mis oleks suutnud end sellest vapustavast vaatemängust eemale kiskuda.

Foto: Maksim Toome

Läbi kogu öö kattis klubi Teater põrandaid ja õhku suur sulekuhi, millest tundsid mõnu ja lõbu nii klubi Teater külastajaid, kui ka kaunid tantsudiivad. Pidu, enda vallatus õhkkonnas, kestis varahommikuni ning oli pungil lõbusatest suudest ja sensuaalsest aurast.

Foto: Maksim Toome

Kord kuus klubis Teater toimuv üritustesari pakub meelierutavat elamust, ainulaadset meelelahutust, kui Erotic Cinema  külalisteni tuuakse film täis erootikat.

Foto: Maksim Toome

Kõik muutub tõeliseks ja käega katsutavaks ning sel õhtul tasub klubi Teatris oodata kõike ootamatut!! Klubi Teater muutub sel ööl kohaks, kus erootiline fantaasia kaotab piirid ja show ergutab külastajaid senisest veelgi rohkem.

Foto: Maksim Toome

Sel reedel, 12.septembril  ootab klubi Teater kõiki enda suurejoonelisele Baile Bon Spiced üritusele ning juba laupäeval avatakse uksed täiesti uudsesse salamaailma- see on Teatri Top Secret  - Carpe Noctem.

Vaata erootilist pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles