Täna «Pilvede all»: Kertu saab halva uudise ja Piret saab pommuudise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 jõuab eetrisse «Pilvede all» uue hooaja teine osa. Tänases osas saab Kertu halva uudise ja Piretit külastab endine sõbranna Marleen, kes käib välja pommuudise.

Noorim õdedest, Kertu (Liis Haab), ei suuda endiselt otsustada, kas ja kuidas suhe Erikuga (Indrek Sammul) jätkuda võiks. Kertu ja Eriku vahel vagasemaks muutunud vett hakkab uuesti segama Maria (Kersti Heinloo), kes Erikuga kohvikus kokku saab. Peagi saabki Kertu taas halva uudise, mis ta täiesti rivist välja lööb.

Loodetavasti vaataja mäletab ka Pireti endist head sõbrannat ja töökaaslast ministeeriumi ajast, Marleeni (Liis-Katrin Avandi). Nüüd äkitselt seisab endine sõbranna Pireti arstikabinetis ja sellise uudisega, mis Pireti jalust nõrgaks võtab.

Foto: Kanal 2

Sirje (Rita Rätsepp) ja Gunnari (Andres Dvinjaninov) suhe areneb pöörase kiirusega. Gunnar paljastab Sirjele oma tulevikuplaanid, mis hetkeks Sirje kaardid segi löövad. Veelgi enam, Sirjel tuleb oma uhkus unustada, sest ühe probleemi lahendamiseks tuleb minna just Alberti (Ain Lutsepp) ja Inna (Piret Rauk) jutule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles