Anu Saagim pälvis Stigilt «Best screamer!» tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim pälvis Ben Collinsilt aka Top Gear`i Stigilt "Best screamer!" tiitli. Anu ja Stig kimasid Martini ringrajal Porschega 270 km/h.
Anu Saagim pälvis Ben Collinsilt aka Top Gear`i Stigilt "Best screamer!" tiitli. Anu ja Stig kimasid Martini ringrajal Porschega 270 km/h. Foto: Martini

Suvel avapaugu saanud Martini auhinnamäng saatis Tartu kaunitari Liine Jänese  Itaaliaasse võistlema Porsche 911 eest.

Liinele ja tema saatjatele - Elu24 peatoimetaja Anu Saagimile ja näitleja Juss Haasmale sai osaks Martini glamuurne vastuvõtt ja Liinele avanes  erakordne võimalus koos kolmeteistkümne Euroopa riigi esindajaga võistelda peaauhinna Porsche 911 nimel. Üks peakohtunikest oli ka Top Gear`i kuulus Stig - Ben Collins.

Foto: Martini

Nii nagu Liinel, oli ka Juss Haasmal ning Anu Saagimil võimalus Martini glamuursel vastuvõtul kohtuda võidusõitja Ben Collinsi ehk Top Gear´ist tuttava Stigiga.

Foto: Martini

Ürituse highlight oli kindlasti ka kihutamine Stigi Porschega 270 km/h. Stig pärjas Anu Saagimi ühtlasi ka «Best screamer!» auväärse tiitliga.

Foto: Martini

Pärast Martini võitja väljaselgitamist kogunesid auhinnamängu finalistid F-1 Monza ringraja äärde, et hoida pöialt Williams-Martini pilootidele, kes pakkusid tõelist võistluspinget: Felipe Massa saavutas kolmanda ja Valtteri Bottas neljanda koha.

Foto: Martini
Foto: Martini
Foto: Martini
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles