Reet Linna: kui ma päris vanaks jään, siis teeksin meeleldi lastesaateid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Reet Linna
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Reet Linna Foto: Jelena Rudi

ETV põnevas saatejuhtide vahetuse projektis osalev Reet Linna juhib saadet «Prillitoos». Millist saadet aga sooviks kogenud saatejuht ise veel juhtida ning mis pakuks talle suurimat väljakutset, uuris Elu24.

Telesaate «Prillitoos» juht Reet Linna valiks omale meeleldi ise juhitavaks saateks mõne spordisaate: «Mul on spordiga positiivne suhe, natukene juba tean sellest ja päris jänni ei jääks.»

Reet Linna leiab, et näiteks «Ringvaade» ja «Terevisioon» on suhteliselt sarnased juba sellele tööle, mida ta on teinud ja nii talle põnevust ei pakuks.

«Mulle oleks väljakutset vaja. Kõige rohkem kardaks ma «Foorumit», sest seal on nii tõsised inimesed, kes tekitavad vahete-vahel sellist diskussiooni ja debatti, millest ma mitte midagi aru ei saa. Saatejuhina peaks ma kõigest aru saama.»

Siiski arvab Reet Linna, et saab ilmselt kõigega hakkama.

Kes võiks juhtida Reet Linna saadet «Prillitoos»?

«Seal võiks vahelduseks mõni meesterahvas olla. Kuusepoiss(Lembitu Kuuse) oleks täitsa vahva, ta on selline naeratav tore tüüp, kes sinna hästi sobiks. Ta saaks sellega hästi hakkama,» arvab Linna.

Kas Reet Linna on ka varem sattunud kellegi teise saadet juhtima?

«Päris selliseid situatsioone olnud ei ole. Olen küll ettetatamisega asendanud ja saanud ette valmistada. Küll on mul juhtum, kui «Tähelaevaga» juhtus nii, et keegi saatejuhtidest ei saanud tulla ja oli vaja eetris auku täita,» rääkis Linna.

Reet Linna tunnistas, et on igaltpoolt ilusti välja tulnud, kasutades oma väga suurt tutvusringkonda. «Ei ole juhtunud, et oleks midagi väga valesti läinud,» lisas kogenud saatejuht.

Millist saadet sooviks Reet Linna veel juhtida?

«Mulle meeldiks teha sisukat talkshow'd, milles oleks ka ehk teravust rohkem. Kui ma päris vanaks jään, siis teeksin meeleldi lastesaateid, oleks selline vanaema õunapuu otsas,» lisas särav Linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles