Ott Lepland avaldas, millal on oodata uut albumit ning mis plaanid on sel aastal Vallatute Vestidega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Ott Lepland
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Ott Lepland Foto: Tiit Mõtus

Näosaates ilma teinud muusik Ott Lepland otsustas sel aastal kaasa lüüa muusikasaates «Laula mu laulu» ning rääkis oma tegemistest mõne sõnaga ka Elu24-le.

Foto: Tiit Mõtus

«Nii palju kui ma eelmine aasta neid saateid jälgisin, siis see tundus mulle väga huvitav formaat. Kui mulle helistati ja pakkumine tehti, siis mõtlesin, et miks mitte,» rääkis Ott Lepland Laitse Graniitvillas toimunud saate võtete ajal Elu24-le.

Mis on saates Sulle suurim väljakutse?

«Kindlasti kõige suurem väljakutse on nende lugude muutmine. Saate formaat näeb hea meelega seda ette, et teiste laulud oleks muudetud ja veelgi huvitavamad. Seadeid lugudele tegime me päris kaua. Istusime mu lauluõpetaja Maikeniga pikad tunnid ja tegime kaasosalejate lugudele omamoodi seaded,» rääkis Lepland, et kui kõik ilusti välja tuleb, siis peaks tulemus olema täitsa hea.

Foto: Tiit Mõtus

Leplandil on kõik lood ja seaded juba pähe õpitud ning kohapeal mingisugust lisaõppimist mees ei vaja. «Kuna iga päev on salvestused, siis tuleb siia saatesse tulla ettevalmistunult,» lisas Lepland.

Kuidas nädal aega Sinu tihedasse ajagraafikusse ära mahtus?

«Saate meeskond oli õnneks üsna paindlik ning kuna suvi on meie jaoks töine, siis paigutati võtted septembrisse,» rääkis muusik, et  paar esinemist tuli küll ära jätta, aga sellest ei ole midagi hullu.

Mida toob käimasolev aasta Sulle veel?

«Lisaks saatele «Laula mu laulu» lähme me Vallatute Vestidega esinema Iirimaale ja Austraaliasse. Lisaks lähevad Kõrsikud ja Vallatud Vestid koos enne jõule tuurile,» täpsustab Lepland, et tegemist on ootamist väärt asjaga.

Kontserdid välismaal Vallatute Vestidega toimuvad pigem seal elavatele eestlastele.

Järgmine aasta soovib Ott Lepland välja anda ka sooloplaadi: «Perioodi ei oska küll öelda, aga materjali on juba kogunenud ning peale mõnda singlit peaks uue kauamängiva valmis saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles