«Naabriplika» uus hooaeg: Kusti kolib välismaale ja Liisi ellu saabub uus armastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naabriplika» uus hooaeg
«Naabriplika» uus hooaeg Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s uut hooaega vaatajate südamed võitnud südamlik draamasari «Naabriplika». Ka uuel hooajal jätkuvad maale kolinud nägusa Liisi (Loore Martma) humoorikad seiklused väikeses Esnas kogu külaelu ilus ja valus.

Liisil on plaan Kustit (Ott Kartau) üllatada. Ootamatult selgub, et Kustil on aga oma plaan, mis Liisi kavatsused täiesti pea peale pöörab ja neiu seisab taas küsimuse ees, kas ja miks Eestisse üldse jääda.

«Kusti läheb välismaale kunstiülikooli ja Liisi ellu saabub uus armastus,» avab sarja telgitaguseid sarja üks produtsente, Martin Algus.

Küla autoriteetide - vallavanema (Harry Kõrvits) ja kirikuõpetaja (Andrus Eelmäe) autoriteet külas lööb tõsiselt kõikuma, sest segastel asjaoludel on mõlemil oht kaotada oma töökohad. Lisaks on vallavanemal tegemist oma isepäise tütrega, kes vanemate suureks häbiks on otsustanud kodust põgeneda.

«Naabriplika» uus hooaeg alustab täna kell 21:30, kohe pärast «Kodutunnet».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles