Marten Kuningas avaldas uuelt albumilt värske singli «Jää»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas bändiga
Marten Kuningas bändiga Foto: Renee Altrov

Marten Kuningas avaldas teise singli värskelt teiselt kauamängivalt «Praktiline mees» ning jagas uut lugu Soundcloudi vahendusel.

«Meie uus singel värskelt plaadilt on januste meeli jahutav kantriroki elementidega «Jää» – head kuulamist Soundcloudis!» kirjutas Marten Kuningas.

Hetkel on muusikul käimas ka plaadi «Praktiline mees» esitlustuur, kus teevad kaasa veel Raul Ojamaa kitarril, Peedu Kass bassil ja Kristjan Kallas trummidel.

Eesti helimaastikul erinevate tegemistega juba kanda kinnitanud muusikud seovad ühte Marten Kuninga laulusõnad. Kauamängiv lindistati Käsmu Rahvamajas ning kõlab muusikute endi arvates süngemalt kui esimene, ent lüürika on ka uuel plaadil ainult eesti keeles.

Kaks aastat tagasi üllitas Marten Kuningas oma debüütplaadi «Janu», mis võeti väga soojalt vastu nii kriitikute kui publiku seas, ning LP pälvis Eesti Ekspressi Areeni 100 parima albumi edetabelis 27. koha.

Uuelt albumilt on juba tunnustust saanud kevadel välja tulnud esimene singel «Tagurpidi vaal», mis pärjati Uno Naissoo nimelise loomingu ja interpretatisooni konkursi peaauhinnaga.

Tulemas esitluskontserdid:

9.09 Tartus, Uuel Õuel (Genialistide Klubi)

11.09 Tallinnas, kohvikus Sinilind

16.09 Käsmu Rahvamajas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles