Indrek Taalmaa uues telesarjas «Köök» osalemisest: stsenaariumi lugedes sai kõvasti naerda

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue telesarja "Köök" esitlus, Indrek Taalmaa
Uue telesarja "Köök" esitlus, Indrek Taalmaa Foto: Martin Ilustrumm

Tänasest alates esmaspäeviti kell 20 saab Kanal 2 ekraanil nautida humoorikat telesarja «Köök», mis viib vaatajad vaimukalt restorani telgitagustesse. Sarja üks peategelastest Indrek Taalmaa rääkis Elu24-le, miks talle sari meeldib ning kuidas hindab kaasnäitlejaid.

Näitleja Indrek Taalmaa otsustas osaleda telesarjas «Köök» just sellepärast, et talle meeldis komöödiasarja stsenaarim ning seda lugedes sai kõvasti naerda. «Vaatasin, et see osa paistab mulle sobivat küll, lisaks on tegemist ka hea tiimiga,» lisas Taalmaa Elu24-le.

Kui palju on Indrek Taalmaa teravas tegelaskujus sarjas «Köök» teda ennast?

«Ma ise ei ole päris selline, aga seda tegelaskuju on lahe mängida. Ise ma olen pigem näitleja, kui ülemus ja mul pole alluvaid,» rääkis mees.

Taalmaa on rahul ka meeskonnaga ja teiste näitlejatega: «Tiim on lahe. Alguses vajas küll tutvumist, sest paljusid ma ei teadnud ja ei olnud varem koostööd teinud. Kõik said omadeks.»

Sarja võtted toimuvad nädalavahetuseti ning Tallinna Kammerteatris näitlemise kõrvalt, kus on käimas nüüd teine hooaeg ja välja tulemas mitmeid uusi etendusi.

«Olen endiselt ka Endla teatris ja mängin ka «Utoopia ranniku» triloogias. Tegemisi on mujal ka, aga kõik ajad klapivad ilusti, et näidelda ka sarjas,» lisas mees.

Kui osavateks peab Taalmaa kaasnäitlejaid Kristjan Kasearut ja Lauri Pedajat?

«Pedaja on juba vana kala, Kristjaniga pole ma varem koos näidelnud, aga ta on palju kaasa teinud muusikalides ja filmiprojektides. Sarjas on Kristjan orgaaniline ja lihtsakoeline karakter sobib talle hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles