Eve Kallaste: närtsinud suhet värskenda armujoogiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: AFP / Scanpix

Sel pühapäeval õpetab saatejuht Eve Kallaste Kanal 11 viimases suvesaates «Üks teist-puhkus staaridega!», kuidas värskendada närtsinud suhet käepäraste armujookidega.

Armujookide testimiseks on viimasesse suvesaatesse palutud ka Elu24 kangelanna Anu Saagim isiklikult.

Eve uuris ka teistelt tuntud ja vähemtuntud inimestelt, kas nood on oma voodielu ergastamiseks nautinud erinevaid toniseerivaid jooke.

Pea kõik vastanud kinnitasid, et saavad veel voodis ise hakkma ja pole armujooke proovinud. Sama tunnistas ka Saagim.

Kuid uuringutest on siiski selgunud, et väidetavalt pole üle 50% paaridest oma seksuaaleluga rahul. Mehed kurdavad kõige rohkem impotentsuse üle ja naised ei saa orgasmi.

Iga naine teab, et kergelt joobunud mehel suureneb sugutung. Loomulikult ei räägi see vajadusest iga päev alkoholi pruukida, seda enam suurtes kogustes. Sest kahtlemata on see tervisele kahjulik. Kuid aegajalt võib eksootiline armujook aidata isegi staaźikatel abielupaaridel süüdata tõelise armuleegi.

Seepärast võttiski saatejuht Eve Kallaste bravuuritari endaga kaasa ühte armujooke müüvasse sekspoodi ning mekkis hiljem koos temaga erinevaid ravimteesid ja toniseerivaid jooke ka restoranis Vertigo.

Siin ka teile kaks kuuma armujoogi retsepti, mis pani mõlemal daamil südamed puperdama.

Tee potensi tõstmiseks!!!
Kaks supilusikatäit musta teed segada poole teelusika piparmündi-, apteegitilli-ja vaarikalehtedega, valada üle poole liitri keeva veega ja lasta rätikuga kaetud nõus kümme minutit tõmmata. Juua kuumalt, lisades tassi eelnevalt mett, rosinaid, pähkleid ja magusaid puuvilju.

Kuum armujook!!!
Kaks klaasitäit kanget teed, pool klaasi rummi või konjakit, sidrunikoort, üks supilusikatäis suhkrut ja pool sidrunit.

Täitke kolmveerand pokaali külma kange teega, lisage sidrunikoort ja -mahla, lisage seejärel igasse pokaali lusikatäis rummi või konjakit. Ning pange seejärel joogi juurde põlev tikk...

Armujookide reaktsioonid saate kangelannadel olid aga järgmised:

Eve Kallaste: «Mul oli selline tunne rindade vahel nagu hakkaks kopsuhaigus. See võib johtuda sellest, et ühtegi meest polnud peale joogi nautimist silmapiiril. Võib-olla kui ma nüüd peale saadet koju jõuan ja oma meest näen, siis... »

Bravuuritar: «Minul hakkasid joogid mõjuma alles siis, kui olin armujookide testimistseremoonialt ammu lahkunud. Seadsin sammud panka ning seal oma järjekorda oodates tundsin, kuidas süda järsku metsikult taguma hakkas ja jalgealune pehmeks muutus. Pidin kiiresti istuma, et mitte pikali kukkuda.»

«Jõime vist liiga palju erinevaid eliksiire segamini tühja kõhu peale. Jube piinlik oleks olnud, kui ma pangas kokku oleksin varisenud ning kohaletõtanud kiirabile oleks pidanud selgitama, millega päev otsa sai tegeletud.»

Meeleolukat kanal 11 suvelõpusaadet armujookidest võid vaadata juba sel pühapäeval kell 20.40

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles