Klubi Teater korraldas hommikul Pirita teel autojuhtidele kaunitaride tantsulise ja seksika aktsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 05.septembril täitub klubil Teater avamisest 3 aastat. Klubile omaselt ei raisata aega, vaid võetakse päevast kõik, mis võtta annab. Juba hommikul kell 08.00 olid klubi Teater kaunid tantsudiivad kohad sisse võtnud Pirita teel, kus kõigil autojuhtidel läks väga raskeks silmi sõiduteel hoida.

Hommikul vara, olles ise juba sünnipäevaärevust täis, asus klubi Teater Pirita teele, et seal ka kõigi teiste tuju tõsta. Kaunid kostüümides neiud tantsisid ning lehvitasid kõikidele möödujatele ning andsid kõigile teada, kui vägev pidu veel õhtul ees ootab. Neiud hoidsid plakateid, millel kirjas, kuhu iga heast peost lugupidav inimene täna õhtul enda sammud seadma peaks.

Just täna,05.09 alates kell 23.00 avab klubi Teater uksed selle aasta kõige grandioossemale peole - Klubi Teater 3.Sünnipäevale. Üritus pakub meeliülendavat show'd koos üllatavate artistidega ning parimate DJ'dega kuni varahommikuni ning loomulikult on oodata ka mitmeid sünnipäevaga seonduvaid üllatusi.

Meie oleme kohal, aga Sina? Kohtumiseni juba täna õhtul!

Tutvu ning liitu üritusega siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles