Loe, milliste sõnadega meenutavad staarid teravkeelset Joan Riversit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Rivers, Martha Stewart (2007)
Joan Rivers, Martha Stewart (2007) Foto: SCANPIX

Ameerika koomik ja näitlejanna Joan Rivers suri neljapäeval 81-aastasena.

Riversit meenutasid sotsiaalmeedias paljud tuntud inimesed.

Anna Kendrick: «Puhka rahus, Joan Rivers. Kuulda avalikult, et mu kleit on jõle, ei tundu enam kunagi nii äge. Sind jäädakse väga igatsema.»

Kathy Griffin: «Legend, sõber, mentor, ikoon ja pööraselt naljakas. Ainulaadne. Puhka rahus, Joan Rivers!»

Chris Rock: «Sõnatu...»

Ellen DeGeneres: «Joan Rivers jääb alatiseks teerajajaks. Ta sillutas teed paljudele koomikutele. Olen otsatult kurb, et teda enam pole.»

Lena Dunham: «Vaadata, kuidas Joan Rivers 81-aastasena stand-upi tegi, oli võrratu. Atleetlik, rabav, hirmuäratav, oluline. See ei peatunud kunagi. Ka tema ei peatu.»

Elizabeth Banks: «Jumaldasin Joan Riversit. Ta oli teedrajav ülinaljakas daam. Lõbutse seal üleval!»

Boy George: «Hüvasti, mu sõber Joan Rivers! Sa olid suureks osaks mu professionaalsest elust ja sa tõid oma särtsakusega valguse horisondile. Kurb!»

Ariana Grande: «Puhka rahus, Joan Rivers, kõige võrratum ja naljakam naine. Käisime Frankie'ga mitu korda tema esinemist vaatamas ja kohtusime temaga, ta meeldis meile kohutavalt. Mu süda on murtud.»

Bette Midler: «Joan Rivers on surnud. Milline kurb lõpp hiilgavale ja tragikoomilisele elule; ühele vapramatest ja naljakamatest.»

Ryan Seacrest: «Ta oli teerajaja. Hirmnaljakas. Hoolitsev. Igatseme sind tohutult, Joan.»

Samuel L. Jackson: «Armastage või vihake teda, me kõik jääme Joan Riversit igatsema! Oma julge huumoriga pälvis ta minu lugupidamise. Ta oli ainulaadne.»

Jimmy Kimmel: «Kaotasime ühe suurkuju. Ta oli naljakas kuni lõpuni.»

Martha Stewart: «Jään igatsema oma head sõpra ja koolikaaslast, kelle geniaalsed koomikuoskused väärisid suurt imetlust.»

Lindsay Lohan: «Kaklesime aeg-ajalt, kuid armastasime. Ma ei suuda uskuda, et sa oled läinud. Sa olid legendaarne teerajaja.»

Piers Morgan: ««Ma ei vabanda nalja eest. Me oleme koomikud. Me oleme siin, et teid naerma ajada. Kui te naljast aru ei saa, ärge kuulake meid.» -- Joan Rivers.»

Whoopi Goldberg: «Mu sõber Joan Rivers on taaskord siitilmast lahkunud, kui tsiteerida Billy Crystalit... Olen sõnatu. head teed, Joan!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles