Suri koomik Joan Rivers

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Rivers (2009)
Joan Rivers (2009) Foto: SCANPIX

Ameerika koomik ja näitlejanna Joan Rivers suri neljapäeval 81-aastasena.

«Teatan suure kurbusega oma ema Joan Riversi surmast,» seisis tema tütre Melissa avalduses.

«Ta lahkus kell 13:17 rahulikult pere ja lähedaste sõprade keskel. Mina ja mu poeg soovime tänada Mount Sinai haigla arste, õdesid ja töötajaid suurepärase hoole eest. Oleme Cooperiga tänulikud ülevoolava armastuse, toetuse ja palvete eest, mis jõudsid meieni üle maailma. Oleme neid kuulnud ja hindame neid väga.»

Riversi hingamine seiskus eelmisel neljapäeval toimunud kõrioperatsiooni ajal, mistõttu toimetati ta Mount Sinai haiglasse kriitilises seisus. Arstid viisid naise kunstlikkusse koomasse ja hoidsid teda elus masinate abil. Eile teatas perekond, et Rivers sai intensiivravist välja ja paigutati privaatpalatisse.

Foto: SCANPIX

Kelly Osbourne, Joan Rivers ja Melissa Rivers 2011. aastal saates «Fashion Police»

Näitlejanna ja stand-up koomik Joan Rivers saavutas laiema tuntuse 1965. aastal, kui ta külastas Johnny Carsoni juhitud jutusaadet «The Tonight Show». Rivers pidas Carsonit oma mentoriks ja saade pani aluse tema teravale huumoristiilile - ta viskas sageli nalja kuulsuste üle, kuid tögas ka iseennast ja oma rohkeid iluoperatsioone.

Rivers juhtis saadet «The Joan Rivers Show», mille eest võitis väljapaistva jutusaatejuhi Daytime Emmy. Rivers oli ka populaarse moesaate «Fashion Police» üks juhtidest.

Foto: SCANPIX

Joan Rivers, abikaasa Edgar Rosenberg ja tütar Melissa 1987. aastal

Rivers abiellus esimest korda 1955. aastal James Sangeriga, kuid see abielu tühistati kuue kuu pärast, kuna Sanger ei teavitanud naist eelnevalt, et ta ei soovi lapsi. 1965. aastal abiellus Rivers Edgar Rosenbergiga, kes sooritas 1987. aastal enesetapu. Nende ainus laps, Melissa Warburg Rosenberg (nüüd tuntud kui Melissa Rivers), sündis 1968. aasta jaanuaris. Riversil on üks lapselaps, Melissa poeg Cooper.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles