Elisabet Reinsalu: kõige raskem on mängida kõige tavalisemat inimest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesarja «Kartulid ja apelsinid» uue hooaja avamine, Elisabet Reinsalu
Telesarja «Kartulid ja apelsinid» uue hooaja avamine, Elisabet Reinsalu Foto: Martin Ilustrumm

Esmaspäeval alustab TV3s sarja «Kartulid ja apelsinid» teine hooaeg, mille keskmes on paarisuhted. Hommikusel sarja uue hooaja tudvustusel rääkis näitlejanna Elisabet Reinsalu Elu24-le paari sõnaga oma rollist näing näitlemisest nii teles kui teatris.

Elisabet Reinsalu sõnas «Kartulid ja apelsinid» uue hooaja esitlusel, et kohtab tänaval ka omapäraseid fänne, kes küsivad temalt, kas tal on psühholoogi haridus. Lisaks paluvad mitmed sarja vaatajad Facebooki vahendusel abi oma murede lahendamisel.

Foto: TV 3

«Eks me kõik sõbrannad ole üksteisele nõuandjate rollis. Viviani rollist olenevalt pole keegi mind otse palunud, et tule ja aita mind,» lisas näitlejanna intervjuus Elu24-le.

Elisabet Reinsalu mängib ka ülipopulaarses telesarjas «Pilvede all». Kuidas need rollid tema jaoks erinevad?

««Pilvede all» Mari on kindlasti hoopis teistsugune tegelane kui Vivian. Näitlejana on mõlemad mu jaoks suur väljakutse. Mõlemad tegelased on mulle armsad, aga näitlejatele enamasti meeldib mängida sellist kurjemat ja pahelisemat tegelast. Kõige raskem on mängida kõige tavalisemat inimest.»

Foto: Martin Ilustrumm

Mis võiks olla nende kahe sarja populaarsuse taga?

«Number ühena tuleb mainida head käsikirja. Lugude kirjutaja teeb suurepärast tööd. Kõik see, mis ekraanile jõuab, on suurepärase meeskonna tulem, et sari hea ja edukas oleks. Lisaks lähevad teemad eestlastele väga korda,»

Põhikohaga on Reinsalu siiski Tallinna Linnateatri näitleja. «See on suur au, mängida teatrilaval ja teleekraanil. Eks nende suurim erinevus on ehk see, et kaamera ees tehtud duublit tagasi võtta ei saa, teatrilaval aga saab erinevates vaatustes oma rolli parandada iga kord. Seal on see hetk, mis on siin ja praegu,» kommenteeris Reinsalu.

«Ma ei saa küll kõrvutada, kumb on parem, aga teatritöö on mu esimene suur kutsumus. Läksin teatrikooli, et saada näitlejaks, mitte televisooni ja kaamerate ette,» selgitas näitlejanna.

Reinasalu on õnnelik, et saab tegeleda oma erialase tööga nii teatris kui teleekraanil.

Naisel on sel aastal endiselt käed-jalad tööd täis. Lõppevad «Kartulid ja apelsinid» viimased filmivõtted ning teatris käivad uue etenduse proovid, homme sõidab naine Draamafestivalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles