Peeter Oja tuleb oktoobris lavale oma värskeima stand-up kava lisaetendustega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Mihkel Uba

POINT ja Peeter Oja toovad Eesti publikuni värske stand-up materjali «KUI LOLL VÕIB INIMENE OLLA» lisaetendused. Mõnusalt teravat nalja saab nautida 4. oktoobrist 26. oktoobrini.

27. augustil edukalt lõppenud ülimenukas Peeter Oja stand-up turnee «KUI LOLL VÕIB INIMENE OLLA» saab juba oktoobri alguses mahlaka lisa. Karl Kermese stand-up kaubamärk POINT korraldab 4. oktoobrist - 26. oktoobrini lisaetenduste turnee, mille käigus antakse 14 etendust üle Eesti.

«Augustis toimunud tuuri käigus oli tõsiseid väljakutseid kogu meeskonnale, kuid eelkõige Peetrile endale. Suurim neist oli  turnee teisel etendusel purunenud Peetri vasaku jala achilleuse kõõlus. Sellele vaatamata oli turnee ülimenukas. Õhtust õhtusse täienes materjal ning sündisid uued kohandumised laval. Saavutasime nii kõrge naljataseme, et inimesed ei saanud mingil hetkel enam ei naerda ega plaksutada, sest oli vaja pisaraid pühkida ning hingamist taastada. See on iga stand-up koomiku ilus unistus,» rääkis produtsent Karl Kermes.

«Septembris taastab Peeter tipparstide nõuandeid jälgides oma jalga ning koos Mart Normeti ja Erik Mooraga luuakse materjalile värskendavat lisa ning oktoobris oleme valmis taas turneeks, mis raputab igaüht, kes vaid pileti julgeb osta,» lõpetas Kermes.

Turnee esimese etendusega antakse uue saali avaetendus ka Tallinna külje all,  Laagris asuvas Laagri City Kontserdisaalis. Turnee piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides.

Foto: Gert Nõgu

Lisaetendused toimuvad:

4. oktoobril Laagri City Kontserdisaalis

5. oktoobril Viimsi Kooli aulas

6. oktoobril Märjamaa Rahvamajas

7. oktoobril Paide Kultuurikeskuses

9. oktoobril Kuressaare Kultuurikeskuses

10. oktoobril Haljala Rahvamajas

11. oktoobril Tartus Vanemuise Kontserdimajas

12. oktoobril Pärnus Endla Teatri suures saalis

17. oktoobril Mooste Mõisa Folgikojas

19. oktoobril Tallinnas Nordea Kontserdimajas

23. oktoobril Võru Kultuurimajas Kannel

24. oktoobril Keila Kultuurikeskuses

25. oktoobril Jõgeva Kultuurikeskuses

26. oktoobril Viljandi Pärimusmuusika Aidas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles