Video: Monaco vürst esitas jäävee väljakutse Prantsuse presidendile ja Norra kroonprintsile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürst Albert II
Monaco vürst Albert II Foto: lefigaro,fr

Monaco vürst Albert II tegi eile jäävee väljakutse (Ice Bucket Challenge) ning esitas omaltpoolt väljakutse Prantsuse presidendile François Hollande´ile, Norra kroonprintsile Haakonile ning firma Nike kaasasutajale Philip Knightile.

Vürst Albert II valas endale jäävee kaela paigas, kust avaneb Monacole ilus vaade. Talle viskasid igaks juhuks veel kaks ämbritäit vett kaela ta nõunikud.

Vürst sõnas pärast väljakutset, et tal on hea meel osaleda heategevusprojektis, millega kogutakse raha raske haiguse amüotroofilise lateraalskleroosi uuringuteks.

Hollande ja Knight teatasid, et nad on väljakutse vastu võtnud. Veel  ei ole vastust Norra kroonprintsilt, kes tõenäoliselt võtab selle vastu.

Möödunud kuul esitati Ice Bucket Challenge´i väljakutse ka Belgia kuningale Philippe´ile ja Hollandi kuningale Willem-Alexanderile.

Hollandi kuninga eest tegi selle noor DJ Martin Garrix  ning Belgia kuninga eest muusikasaate juht Sven Ornelis.

Paljud kuulsused ja staarid on liitunud jäävee heategevuskampaaniaga ning annetanud suuri summasid.

29. augusti seisuga on amüotroofilise lateraalskleroosi ühingule kogutud rohkem kui 100 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles