AP Jami fännid: valitud palad ja lugejapiltide galerii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mahlakaid meenutusi tuli palju, nii võtsime viimasesse artiklisse neljast loost paremaid palu ja lisasime juurde galerii parematest lugejapiltidest. Piletid võitsid loosiga Renee, Kätlin, Grete, Kelli, Krissu, Merx, Stella, Harriet, Paul, Prix. Pileti saab kätte Elu 24 toimetusest Tallinnas Maakri 23a. Aitäh veelkord kõigile, mõnusat suve jätku ja ärge pidutsemisega liiale minge!

Janika kirjutas sellest, kuidas sõbrannadega autos muusikat kuulates aku tühjaks sai. «Otsustasime eemalt ühtedelt noormeestelt nn «täkku» küsida. Nad olid lahkelt meid nõus aitama. Küsisid ainult, et kus meie auto on, et nad sõidavad sinna. Minu sõbranna seepeale hakkas kätega vehkima ja ütles: «Ei, ärge tehke endale tüli, me sõidame ise siia!» :D  Sellepeale kostis poiste suust ühehäälselt kõrvulukustav naer :D Ainuke, kes ei saanud aru, et tühja akuga sõita ei saa, oli minu enda arust «geniaalse» plaani peale tulnud sõbranna :)»

Eerika kirjutas sellest, kuidas kuu peegeldas vastu tema paljalt ihult. «/-/Mõne aja pärast tuli hull häda peale. WC järjekorrad olid nii pikad ja mõned WC mis olid isegi vabad, nägid nii õudsad välja, et mitte mingil juhul ei tahtnud sinna hädale minna. Siis mõtlesin, et lähen otsin kuskil mõne põõsa. Kutsusin oma mehe kaasa valvama. Ma olin juba püksid alla ajanud ja minu hele pepu peegeldas kuupaistele vastu, kui äkki oli mingi kutt mu kõrval. Ma ehmatasin nii ära ja ütlesin talle, et see põõsas on kinni! Kutt noogutas ainult selle peale ja ütles, et läheb siis teisele poole. Mina ajasin kähku püksid üles ja läksin oma meest otsima. Too oli aga sõpra kohanud ja tollega jutustama jäänud ning oma valvuri ülesanded unustanud :)»

Pilleriini teele jäi aga suisa tuline stseen. «Minu mahlakas lugu oli siis selline, et eelmisel aastal, kui pidu hakkas juba esimesel päeval lõppema ja mitmest tunnist tantsimisest väsinud olin, hakkasin autosse minema, et natuke aega puhata. Teel auto poole märkasin, et üks noorpaar pole telkideni jõudnud ja asusid asja kallale juba värava ääres, kus kõik mööda kõndisid, kuna pidu oli selleks päevaks ju läbi. Rõõmsalt seksisid seal kõigi silme all:)
Enda juhtumistest kirjutan järgmine aasta;)»

Hanna Maria pidas hommikul ärgates esiti tuttavat meest oma meheks. «/-/ Panime ilusti telgid püsti, jõime ja läksime pidutsema  kogu tuttava seltskonnaga. Juba hommikupoole olin niivõrd läbi, et otsustasin magama minna, arvates, et mees ka juba ammu ära kustunud. Läksin telki magama, mees võttis kaissu. Hommikul musitas kaela tere hommikust soovides, kui järsku sain aru, et see polnud minu mees!!! See oli mu tädipoeg, kelle telki ma olin hoopis ise kogemata uimase peaga koperdanud :D:D Pärast tuli välja, et oma mees magas kuskil sopa sees, kuna ei leidnud telki üles ja kustus ära lihtsalt :D»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles