Rosaarium peab suve viimase kontserdiga juubelit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Voorand.
Kadri Voorand. Foto: Sille Annuk

30. juulil toimub Jäneda mõisa roosiaias kontserdisarja Rosaariumi kontsert, kus esinevad Bonzo ja vokaalansambel Estonian Voices koosseisus Kadri Voorand, Ott Kartau, Mirjam Dede, Ott Kask ja Mikk Dede.


Kolm aastat tagasi Rosaariumi sarja idee autori ning projektijuhi Reigo Tamme sõnul on sarja korraldamise eesmärgiks anda kodukandi inimestele võimalus mõistliku tasu eest kvaliteetset muusikat kuulata.

“Mõte on tuua meie kodukohta andekaid ja tunnustatud muusikuid ning anda noortele muusikutele võimalus teha koostööd kogenud esinejatega,” rääkis Tamm.

Läbi aastate on Rosaariumil esinenud nii tuntud muusikud nagu Tõnis Mägi, Chalice, Hanna-Liina Võsa ja Riho Sibul kui ka koorid alates Lehtse kammerkoorist ning Virumaa noorteorkestrist, mida juhatab Endel Nõgene, kuni nuku- ja noorsooteatri segakoorini Kaire Vilgatsi juhendamisel.

Rosaariumi selle suve viimasel ja ühtlasi ka sarja kümnendal ehk juubelikontserdil 28. augustil Jänedal esinevad Hedvig Hanson ja Andre Maa­ker.

Halva ilma korral toimuvad Rosaariumi kontserdisarja kontserdid mõisa kõrval asuva Jäneda maamajanduse infokeskuse suures saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles