Kristjan Kasearu uue telesarja võtete sobitamisest muusiku eluga: karm on

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue telesarja "Köök" esitlus, Kristjan Kasearu
Uue telesarja "Köök" esitlus, Kristjan Kasearu Foto: Martin Ilustrumm

Esmaspäeva õhtuti saab nautida Kanal 2 ekraanil uut kodumaist ja maruvaimukat telesarja "Köök", kus üks peaosalistest on ka Kristjan Kasearu. Elu24 uuris, mida mees sarjast ning oma tegelaskujust arvab ja mida sügis muusikule veel lisaks toob.

Kristjan Kasearu, miks olid nõus uues humoorikas telesarjas "Köök" kaasa tegema?

See tundus mulle väga huvitav projekt ja ma pole varem seriaali filmimises kunagi osalenud. Lisaks oli stsenaarium ka väga lahe, tore ja naljakas. Komöödia osaga pole ma ka teatrilaval kokku puutunud, pigem olen olnud draamalikes rollides, kus armastajat kehastanud. Kindlasti on see uus roll minu jaoks väljakutse.

Kuidas Sa end telesarja näitleja rollis tunned?

Nägin pressiesitlusel seda esimene kord, kuidas ma ekraanil olen. Kindlasti on see veelgi naljakam kui tead, kuidas need kolm vaimukat sekundit tegelikult kohapeal toimusid. Sari "Köök" on hea kiire tempoga ja tunnen end igal nädalavahetusel aina paremini. Võtted on meil igal nädalavahetusel ja kestavad 12 tundi. Neli osa on purgis ja aina selgemaks saab, mis tüüp minu karakter tegelikult on.

Kuidas sellised pikad võtete päevad mahuvad Sinu muude tegemise vahele?

Natukene karm on. Olles ka täiskohaga muusik, siis reedel-laupäeval on mul ka kontserdid. Reedel esinen kontserdil, naasen vastu hommikut koju ning kell 9 vaja juba võttel olla. Peale 12tunnist võttepäeva sõidan taas bändile järele uude kontserdipaika. Pühapäeval taas paari tunni unega uuele võttepäevale. Esmaspäeval magan ma lihtsalt nädalavahetusest välja. Ütleme nii, et karm on, aga tuleb toime.

Kui palju on sarja "Köök" sinu tegelaskujus sind ennast?

Kokapoiss Maks on lihtne ja siiras, ei mõtle palju ja lihtsalt tegutseb. Kui midagi läheb halvasti, siis ta läheb lihtsalt edasi. Ta ei jää mõtlema minevikule ning tegelaskujuna on ta väga edasiviiv.

Mina päris oma loomult selline ei ole. Lõhun selle osaga väga palju oma raame. Pean olema lihtsalt nii lihtne. 

Kuidas Sa hindad sarja kaasnäitlejaid? Kuidas te võtetel omavahel klapite?

Klapime omavahel väga hästi ja iga tüüp sobib suurepäraselt oma rolli. Indrek Taalmaa pealt on ka palju õppida.

Mis toob sügis Sinule kui muusikule? Kas midagi uut on tulemas?

Tahan kõik vaba aja tegeleda sellega, et uut muusikat välja lasta. Nädalavahetuseti olen kuni oktoobri keskpaigani võtetel ja annan kontserte. Nädala sees tegelen muusikaga ja oma asjadega.

Vaata ka telesarja "Köök" treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles