AP Jami fännid: kohtumine päris printsiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heal peol võib juhtuda palju toredaid asju. See foto on illustratiivne
Heal peol võib juhtuda palju toredaid asju. See foto on illustratiivne Foto: SCANPIX

 

Kristel saatis AirPort Jamist sellise loo.

Kristel: «Otsustasime minna siis sõbrannaga Airport Jam’ile (2008), kuna see on pidu, kuhu me oleme jõudnud ka kõik eelnevad aastad ja ei saanud siis traditsiooni lõhkuda. Sinna jõudes jäid meile silma lõbusad inimesed, kuid eriti silmatorkav oli üks ülimalt kena meesterahvas ja muidugi ma jäin teda jõllitama, kuid mu sõbranna tõi mu maa peale tagasi oma lausega «Lähme ja pidutseme nüüd». Nagu ma olin siuke aktiivne ja särtsu täis naisterahvas, krahmasin ma sõbrannalt käest kinni ja nii me seadsime sammud siis teiste sekka. Kuid samal hetkel otsisin ma silmadega seda noormeest, kuid see salapärane noormees oli kadunud, mis siin ikka, hakkasime pidutsema. Ühel hetkel, kui ma olin tantsuhoos, tuli keegi ja koputas mu õlale, keerasin siis ennast ümber ja seal see sama ilus poiss ja tal oli fotoaparaat käes. Ta lausus mulle midagi, aga ma ei kuulnud teda, sest lärm oli nii suur... Vehkisime siis mõlemad kätega, et teha selgeks midagi üksteisele, kuid ühel hetkel ta rabas mul käest ja viis mu teistest eemale ja küsis: «Kas sa tahaksid DJde juures tantsida ja ma pildistaksin sind, kuna sa oled nii ilus ja pruun». «Appi!»- see oli mu esimene mõte, kui ta oli seda küsinud.

Aga mis siin ikka, teist siukest võimalust ei tule ja võtsin siis sõbrannal käest kinni ja tirisin ta endaga kaasa.  Pärast pikka pildiseeriat ja tantsimist me suundusime kõik koos puhkama ja jooke nautima. Tantsisime siis niikaua, kui jõudu oli ja vajusime magama. Kuna pidu kestis kaks päeva, siis järgmisel päeval saime selle salapärase noormehe seltskonda nautida. Ja sellest noormehest, kellega ma seal tuttavaks sain, on saanud nüüdseks minu elukaaslane ja kuna me mõlemad meenutame seda üritust ainult heade mälestustega, siis on ka see aasta soov sinna minna ning vanu häid aegu meenutada, kuidas me üksteisega tutvusime.»

 

Tänud, Kristel! loo eest, ausalt, see on üks meie lemmikumaid kõikide saabunud muljete seas.

Ja pileti võitsid loosiga: Renee, Kätlin, Grete, Kelli, Krissu, Merx, Stella, Harriet, Paul, Prix. Kätte saab Elu 24 toimetusest Tallinnas Maakri 23a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles