Airport Jami fännid: telgis nahistasid homomehed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See pilt on lihtsalt telklaagrist ja pole juuresoleva looga seotud
See pilt on lihtsalt telklaagrist ja pole juuresoleva looga seotud Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmise loo saatis meile Siim, mis heidab ka uut valgust loole, mille rääkis Aliis (vaata «Telki tuli öömajale võõras neiu»). Siimu jutt näitab kujukalt, milliseid üllatusi võib kohata olukorras, kui sa loodad öö mööda saata võõras telgis.

Siim: «Minu lugu siis. Öösel, või hommiku paiku oli vaja magama minna, kuna mul telki polnud, siis mõtlesin minna suvalisse telki. Olen ennegi nii saanud ja mõtlesin, et saan seekordki, kuna mu sõber oli juba sellise plaaniga telklasse läinud ja tagasi polnud ta tulnud, järelikult õnnestus.

 

Jõudsin siis telklasse ja valisin telki välja (õnneks pole inimesed väga kurjad sellistel pidudel, või noh, siiamaani pole olnud). Sain siis telki sisse ja mida ma näen, mu sõber ka magab selles telgis ja peale tema on seal veel kaks suurt meest (kehaehituselt suurt). Hakkasin siis ennast magama heitma, järsku kuulen, mehed hakkavad sahistama (sellise naiseliku häälega, ise maru suured mehed). Ja mis siis lõpuks välja tuli, oli see, et nad arvasid, et nad on telgis kahekesi, ja et nad on siis omasooiharad. 

 

Selle häälitsemise peale mõtlesin, et võtan oma koti ja lähen minema. Tõusin püsti, mehed märkasid mind ja karjusid ikka maru kurjal häälel, et tõmba na**ui siit! Küsisin, et võtan sõbra ka kaasa? Ütlesid, et pole vaja, aga sina mine minema. Ja nii kiiresti pole ma ühestki telgist välja läinud. Sõbraga ma pole sellest ööst/hommikust rääkinud (igaks juhuks) :D»

 

Siim, aitäh loo eest! Ühtlasi siin nimekiri neist, kellele naeratas loosõnn tasuta pileti näol Airport Jamile, mille saab kätte Tallinnas, Elu 24 toimetusest Maakri tänav 23a: Renee, Kätlin, Grete, Kelli, Krissu, Merx, Stella, Harriet, Paul, Prix.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles