Kim Kardashian: hoidke Rita Ora minust eemal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian arrives at the 2014 MTV Music Video Awards in Inglewood, California August 24, 2014.  REUTERS/Kevork Djansezian (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(MTV-ARRIVALS)
Kim Kardashian arrives at the 2014 MTV Music Video Awards in Inglewood, California August 24, 2014. REUTERS/Kevork Djansezian (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(MTV-ARRIVALS) Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Seltskonnatäht Kim Kardashian väldib väidetavalt lauljatar Rita Ora lähedust.

Eelmisel pühapäeval toimunud MTV VMA galal avastas Kim, et Rita on pandud istuma temast vaid paari tooli kaugusele, kirjutab TMZ. Kim palus teleprodutsentidel enda istekoht välja vahetada.

Kuuldavasti polnud tegu Kimi diivatsemisega, vaid ta lihtsalt ei soovinud suhelda Ritaga, keda ta süüdistab oma venna Robi mõnedes probleemides.

Nimelt läksid Rita ja Rob Kardashian lahku 2012. aastal ja see oli mehele väga raske. Pärast seda on mees kõvasti kaalus juurde võtnud ja tal on väidetavalt probleeme uimastitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles