Airport Jami fännide lõbusad lood: telki tuli öömajale võõras neiu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öömajale tulnud neiu puhkas peoväsimust veel välja hommikulgi, kui telk oli juba maha võetud
Öömajale tulnud neiu puhkas peoväsimust veel välja hommikulgi, kui telk oli juba maha võetud Foto: Aliis

Elu24 üleskutse peale saatsid kümned inimesed meile lõbusaid meenutusi varasematel festivalidel juhtunust. Suur aitäh kõigile! Valisime välja avaldamiseks mahlakamad lood, siin esimene.

Mitmed fännid avaldasid muret, et tänavu pole neil ilmselt võimalik masu tõttu üritusest osa võtta. Loosisime omalt poolt välja kümmekond piletit, võitjate nimed leiad Sa, hea lugeja, selle loo lõpust. Ja hea asi on ju see, et festival ise tänavu siiski toimub. Loodame head pidu nii tänavu, kui ka järgmisel aastal!


Aliis kirjutas meile järgmist: «Jamil olen käinud seni kolmel korral, ehk siis peaaegu iga aasta. Alati on kaasas olnud kohustuslik maalri-reivikostüüm, tänu sellele olen palju uusi tutvusi leidnud.

Ja samuti on telklaagris nalja saanud, 2008 suvel otsustas üks umbes 20aastane neiu, et ööbib meie telgis. Nimelt hommikupoole, kui festivalialalt rahvas välja aeti, oli ta lihtsalt platsis. Alguses tegi viisakalt tutvust, edasi läks telki ja keeldus sealt lahkumast nii ähvarduste kui ka meelitamise peale. Muidu oli sõbralik, aga käitus lihtsalt väga, väga, väga imelikult. Ei viitsinud pikalt juttu teha, kolisime oma seltskonnaga välja ja sinna jäime ka magama :)»

 

Tähelepanuväärne seik tõesti ja nüüd siis need inimesed, kes võitsid tasuta pääsmed homme algavale üritusele: Renee, Kätlin, Grete, Kelli, Krissu, Merx, Stella, Harriet, Paul ja Prix. Kätte saab need Elu 24 toimetusest Tallinnas Maakri tänav 23A.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles