Piltuudis: Barack Obama ülikond viis tähelepanu pressikonverentsilt kõrvale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA president Barack Obama andis täna Valges Majas sunniitliku rühmituse Islamiriik ning Venemaa ja Ukraina konflikti teemal pressikonverentsi.

Sellel osalenud aga ei pruukinud kuulda, mida president rääkis, kuna ta ülikond võttis kogu tähelepanu, edastab news.com.au.

Varem on Obama kandnud vaid tumesiniseid või musta värvi ülikondi, kuid nüüd oli tal seljas helehall ülikond.

Pressikonverentsil osalenud jagunesid Obama rõivastuse suhtes kahte leeri. Ühed arvasid, et hele ülikond on ta seljas fantastiline, teised aga pidasid seda moeapsakaks, kuna see ei sobivat tema nahavärviga.

Obama andis 2012. aastal intervjuu ajakirjale Vanity Fair, milles ta rõhutas, et ta eelistab tumedaid ülikondi, kuna tal on tähtsamaid asju otsustada kui tegeleda erinevat värvi ülikondade valimisega.

Obama heledat ülikonda kajastati ka sotsiaalmeedias. Twitterisse tekkis hashtag YesWeTan, mis on viide USA presidendi kuulsale ütlusele «Yes We Can» (Jah, me suudame).  Obama sellist riietust peetakse läbikukkumiseks.

Ollakse arvamusel, et Obama ülikond sai sel pressikonverentsil rohkem tähelepanu kui tema öeldu maailma probleemide ja kriiside kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles