Badass Yuki annab täna aasta viimase kontserdi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Badass Yuki
Badass Yuki Foto: promo

Täna – reedel, 29. augustil – toimub Tallinna klubis Ulme ansambli Badass Yuki viimane kontsert enne pikemat pausi. Omalt poolt toetavad puhkusele minejat kodumaise undergroundi «päris uue laine» bändid Melissa ja Feeding Line, mille ridadest võib leida juba underground - ringkondades tuntud bändidest tuttavaid muusikuid.

2008. aasta kevadel Luksemburgis tegevust alustanud Badass Yuki on karjääri jooksul teinud läbi võimsa tõusu - tundmatust muusikalisest kooslusest kõrgelt tunnustatud ansambliks, millel on fänne lisaks kodumaistele muusikasõpradele ka muusikakriitikute ja melomaanide seas üle kogu maailma.

Tänavu andis art-pop trio välja oma teise albumi «OPEN YOUR EYES TO THE LANDMASS» ning õhtusel kontserdil tutvustab Badass Yuki lisaks esimese albumi hittidele loomulikult ka uue plaadi materjali.

Kontserdi muudab ainulaadseks asjaolu, et seoses asjaoluga, et trummar Aigar Vals alustab õpinguid Saksamaal, jääb tänaõhtune kontsert pikaks ajaks Badass Yuki viimaseks ülesastumiseks Eestis.

Feeding Line andis juuni keskpaigas välja oma esimese singli «Standby» ning sügisel esimese tegutsemisaasta täitumist tähistav ansambel tegeleb just praegu stuudios täispika albumi salvestamisega. Ansambli koosseisu kuuluvad juba mitmed Eesti rokkmuusika põrandaalusematest kihtidest tuntud muusikud : Kristjan Jaan Pärn (East Trading Wang, One Dollar Project), Priit Liiviste  (Kurjam, Soterios), Valter Nõmm (Shelton San, One Dollar Project) ja Kiina Vargo (Deathcats).

Feeding Line teeb muusikat, mis kõigub bändi enda hinnangul uue laine grunge ja psühhedeelse lounge-muusika vahepeal, aga kahtlemata annab kõige objektiivsema ja täpsema stiilimääratluse kuulaja kuninglik kõrv.

Salapärase nime Melissa taha koondunud kolmik on samuti varasemalt rokisõbrale tuttav – Heiki Lepist (Tolmunud mesipuu), Ott Pabbo (Smõuk) ja Maiken Madisson (Tolmunud Mesipuu) teevad uues koosseisus enda sõnul muusikat, mida võiks kirjeldada kui Jaak Valge mõjudega motofolk.

Pidu Tallinna klubis ULME (Tulika 9/11) algab täna (29.08.2014) kell 21.00 ning sissepääs maksab flaieri omanikele 5 eurot, kõigile teistele 7 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles