Näitlejatar Piret Krumm soovib armastust! Rohkem puhast armastust!

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viskavad nalja: Piret Krumm (vasakul) ja Katariina Tamm.
Viskavad nalja: Piret Krumm (vasakul) ja Katariina Tamm. Foto: Liis Treimann

Eesti Draamateatri noor näitleja Piret Krumm on tuntud nii repertuaariteatrite lavalaudadelt, kui ka Kinoteatri püstijalakomöödiast «Võidab see, kellel on kõige hullem mees». Viimase puhul on tegemist on koos kolleegi Katariina Tammega tehtud eluloolise nalhjatükiga, millelest tehti muudkui lisaetendusi ja kus saal oli alati pungil täis.

 Piret Krumm on vastandlik isiksus, kes on võimeline asetama end nii narri rolli kui tegema kaasa ka väga tõsiseid teemasid käsitlevates teatrilavastustes, portreteerib värske Eesti Naine noort näitlejat. Oktoobri alguses esietendub Draamateatris Priit Pedajase lavastatud «Hõimud», kus Piretil on narri roll kanda. Elulisi ja mõtlema panevaid teemasid lahkab ta koos näitetrupiga Vene Teatris Lembit Petersoni lavastuses «Joobunud» ja samuti Draamateatris Mari-Liis Lille ja Paavo Piigi poolt lavastatud tükis «Varesele valu...». 

Naist ärritavad Eesti puhul ebaviisakus ja ükskõiksus. Ta näeb meie väiksust ning soovib südamest, et maailmas oleks rohkem armastust. «Armastust! Rohkem puhast, kõikehõlmavat, lunastavat armastust ja vähem müra,» sooviks ta kui peaks kehastuma Miss Universumiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles