Käsitöö: lihtne küünlaalus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihtne küünlaalus.
Lihtne küünlaalus. Foto: Maarja-Magdaleena gild

Margit Kool peab Pärnu Maarja-Magdaleena gildis Margiti savituba. Peale savi armastab ta teisigi naturaalseid materjale ja kõike kaunist, mida loodusest võib leida. Margitil lihtsalt on silma meie ümber oleva ilu märkamiseks. Siinkohal üks tema pakutud võimalus, kuidas maast korjatud ilu sisustuselemendiks vormistada.

Kuumadel suvepäevadel viivad pea iga päev teed ikka ranna ja mere poole, et sooja merevett ja päikest nautida. Kui nüüd taas mere äärde minek, võiks hoida silmad lahti ja vaadata hoopis, mida rannas leiduvast võiks hiljem kodus põnevat meisterdada.

Näiteks ühe loodusliku küünlaaluse.

Selle küünlaaluse põhimaterjal on randa uhutud vana puutükk. Puutükk on kumera kujuga, mis võimaldas sinna panna liiva, ja liiva sisse suruda kolm kivikujulist küünalt (küünlad sisustuskaubamajast Home4You). Juurde on puistatud väikseid kivikesi, mis mererannast kaasa haaratud. Ja ongi lihtne looduslik kodukaunistus valmis!

Kivikujuliste küünalde asemel võib kasutada looduslähedastes toonides eri suurusega tavalisi küünlaid. Või panna kivikeste vahele hoopis väikesed lihtsad teeküünlad.

Põnevaid avastusi mererannal!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles