Suure Tõllu regatt saadab purjetamise huvilised kuulsustega merele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Expressionsi stiilipidu külastas bravuurikas seltskond. Heidy Purga
Expressionsi stiilipidu külastas bravuurikas seltskond. Heidy Purga Foto: Maksim Toome

Lennusadam saadab Suure Tõllu regati raames huvilised kuulsustega koos merele võistlema.

Mida teha, et kuulsustega koos regatile võistlema saada?

Võta kaks sõpra, tehke Suurest Tõllust inspireeritud pilt ja saatke see Lennusadamasse! Kõigi fotode saatjate seast valitakse välja 12 kuni 3-liikmelist seltskonda, kes Suure Tõllu regatil Match Race klassi paadil võistlustulle astuvad. Lisaks kuuluvad meeskonda jahi kapten ja üks Eestis tuntud inimene. Varasem purjetamiskogemus ei ole oluline!

Oma osalemisest on juba teatanud (tähestiku järjekorras):

Ott Kiivikas

Lenna Kuurma

Erki Laur

Jüri Muttika

Heidy Purga

Jaanus Rohumaa

Artjom Savitski

Tiina Tauraite

Markus Teeäär

Hannes Võrno

Nimekiri täieneb...!

Suure Tõllu regatt toimub õigupoolest juba viiendat korda. Eelmised neli regatti viimati aastatel 1997–2000.

Regatil on kaks eesmärki: tuua meri ja purjetamine inimestele lähemale ning tähistada Eesti kõige väärikama muuseumilaeva, jäämurdja Suur Tõll sajandat sünnipäeva.

Kuidas saab regatil osaleda?

Lavasta mõni hetk jäämurdja Suur Tõll ajaloost, pildista see kaamera või telefoniga üles ja saada foto hiljemalt 31. augustil koos meeskonna nime ja kontaktandmetega (nimi, e-post, telefon) aadressile suurtoll@lennusadam.eu.

Piltidel võib kujutada ka kõikvõimalikke elulisi hetki, mis tõenäoliselt jäämurdja pardal kunagi aset leidsid. Näiteks: «Katlakütjad pärast väsitavat tööpäeva», «Kokk ja madrus vaidlevad, kas Tallinna majakas plingib või varjutab», «Teine tüürimees on kogemata uinunud» või muud taolist on kindlasti igati kohased teemad.
 

Vaata lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles