Helen Adamsoni kiusamisvastase muusikavideo projekti toetab president Toomas Hendrik Ilves

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: hooandja.ee

Lauljanna Helen Adamsonil on valminud koolikiusamise vastase sõnumiga laul, mis on plaanis avaldada juba septembris koos teemakohase videoga. Helen kogub projekti teostamiseks vajalikku rahasummat Hooandja abiga.

26. augustil toetas kampaaniat ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves ning jagas kampaania infot ka oma Twitteri kontol:

https://twitter.com/IlvesToomas/status/504232402193895424

«Vabariigi presidendi toetus kampaaniale on suurim tunnustus ja abi kiusamisvastase sõnumi levitamiseks. Olen presidendi toetuse üle äärmiselt tänulik ja südamest liigutatud,» sõnas Adamson.

Ta lisas, et tegeleb aktiivselt ka sügisel algava koolikiusamise vastase kampaania ettevalmistamisega.

«Usun, et kiusamisvastase sõnumi levitamine läbi muusika on lisaks kampaaniale suurepärane viis sõnumi lasteni viimiseks,» lisas lauljanna.

Hetkel on kogutud vajaminevast summast 41 protsenti, kampaania lõpuni on jäänud kuus päeva.

Helen Adamson kutsub üles kõiki kel võimalik projektile hoogu andma, sest toetada saab kasvõi ühe euroga ning projekti jagamisega.

Kingituseks toetajatele pakub Helen muuhulgas välja akustilise kontserdi koos Eesti Talendisaate võitja, lehepillipoisi, Erki-Andres Nuudiga, šokolaadikoogi küpsetamise, ühise õhtusöögi jpm.

Vaata projekti ja teiste auhindade infot siit: http://www.hooandja.ee/projekt/koolikiusamise-vastane-muusikavideo-helen-adamsoni-uuele-laulule

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles