TV6 eetrit raputab «Suure paugu teooria»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Suure paugu teooria»
Telesari «Suure paugu teooria» Foto: promo

Juba sel reedel alustab TV6s täiesti uus sari, kus nohikute sekka sattuv püssnaine kõik normaalse segi keerab. See aga tähendab vaid üht – nalja hakkab saama.

Sarja meeskangelasteks on Leonard Hofstadter ja Sheldon Cooper - geniaalsed füüsikud,  kolleegid, parimad sõbrad ja korterikaaslased. Nende suhe toimib Sheldoni ebatavaliste distsiplineeritud reeglite järgi. Koos kahe teise sõbra, mehaanilise inseneri Howard Wolowitzi ja India päritolu astrofüüsiku Rajesh Koothrappaliga, korraldavad nad erinevaid projekte, mängivad videomänge ning elavad elu, mis nohikute jaoks on puhas rõõm.

Nelikut seob veel üks omadus – naistega neil pehmelt öeldes ei näkka, kuni päevani, mil Sheldoni ja Leonardi naaberkorterisse kolib  noor kaunis näitlejanna Penny. Võib vaid arvata, mitmendasse dimensiooni nohikutenelik satub ja mida see kõik vaataja jaoks tähendab.

«Suure paugu teooria» on TV6s alates 29. augustist argiõhtuti kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles