Galerii: Italiano-diskokuninganna Sabrinat oli kaemas hordide viisi fänne

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 23. augustil toimus Club Hollywoodis värske Eesti suurima retro- klubiürituste sarja avapidu, kus peaesinejaks oli 80ndate sexpomm ja italo-disco kuninganna SABRINA Itaaliast oma kuulsate hittidega: «Boys»,«Hot Girl», «All Of Me (Boy Oh Boy)», «My Chico» ja teised!

Avaürituseks oli kohale tulnud tõeline retromuusika austajate seltskond, kelle jõud rauges alles varajastel hommikutundidel!

Foto: Maksim Toome

See on täiesti uus ürituste formaat, kus mitte ainult ei kuule kõige kuumemaid lääne- ja vene 80-90ndate hitte vaid ka näeb samal ajal suurel ekraanil nende armastatud videoklippe, mis meenutavad igaühele meie hoogsat noorusaega.

Kogu öö miksis retromuusika videoklippe Eesti kõige kuulsam videodiskor – VJ MÖLS! Spetsiaalsed dekoratsioonid, valgus- ja videoefektid panid kogu rahva ennast tundma nagu tõelisel retroplaneedil.

Foto: Maksim Toome

Kohal oli hulk Sabrina tõelisi fänne, kes palusid diivalt autogramme ja kinkisid talle roose ja šampanjat.

Tantsupõrandal taaselustasid atmosfääri seksikad Go-Go tantsijad Peterburist!

Sabrina (46) ütles kohal käinud Õhtulehe reporterile, et erinevalt teistest naistest ei muretse tema tekkivate kortsukeste ega mõne lisakilo pärast. «Naisena pead vananemist lihtsalt aktsepteerima – mida rohkem sa sellega lepid, seda paremini end tunned. Kui sa sellega aga ei lepi, siis oled sa kuri ja mina ei taha selle pärast kuri olla, et ma vanaks jään.»

Sabrinale näidati muuseas ka Kaire Vilgatsi esitatud humoorikat näosaate sketši, mis Sabrina meelest oli tõeliselt naljakas.

Vaadake pilte eesti naised ja tehke järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles