Galerii: MTV videoauhindade moepärlid ja -ämbrid

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Ora arrives at the 2014 MTV Music Video Awards in Inglewood, California August 24, 2014.  REUTERS/Kevork Djansezian (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(MTV-ARRIVALS)
Rita Ora arrives at the 2014 MTV Music Video Awards in Inglewood, California August 24, 2014. REUTERS/Kevork Djansezian (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(MTV-ARRIVALS) Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

MTV videoauhinnad on alati pakkunud üllatusi. Ka sellel aastak oleme lugenud enneolematuid lugusid seal toimuvast: Miley auhinna võtab vastu kodutu härra, Beyonce enneolematu show, üllatusvõitjad ja lavalt maha pudenemised. Lavapealsest veelgi kirevam on punase vaiba staarideparaad. 

Ka tänavu särasid tunnustatud artistid fotograafide ja publiku ees - palju alastust, loomamustreid, omanäolisust ja lateksit. Vaata, millised moepärlid ja -ämbrid noppis Elu24 toimetus kõikide vaiba piltide pealt üles! Millised on sinu meelest tänavused stiiliapsud ja täppipanekud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles