Tanja nautis presidendi roosiaiapidu geipoisiga, kuhu jäi Mikk?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: TAASISESEISVUMISPÄEVA VASTUVÕTT KADRIORU ROOSIAIAS, PRESIDENT TOOMAS HENDRIK ILVESE VASTUVÕTT ROOSIAIAS: TALLINN, EESTI, 20AUG14
President Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtt Taasiseseisvumispäeva puhul Kadrioru roosiaias. 
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: TAASISESEISVUMISPÄEVA VASTUVÕTT KADRIORU ROOSIAIAS, PRESIDENT TOOMAS HENDRIK ILVESE VASTUVÕTT ROOSIAIAS: TALLINN, EESTI, 20AUG14 President Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtt Taasiseseisvumispäeva puhul Kadrioru roosiaias. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

20. augustil toimus Kadrioru roosiaias taasiseseisvumispäeva vastuvõtt, kus skandaalne presidendiproua Evelin Ilves püüdis pilku pastelses rohelises ja kollases pitskleidis. 

Mainekate külaliste seas liikus ringi ka Eurovisiooni lauljatar Tanja Mihhailova. Seksikat naist saatis elukaaslase Mikk Saare asemel hoopis tuntud moestilist Anatoli Ein. Paaril on pikaaegne sõbralik suhe ja koos on käidud nii mitmelgi sündmusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles