Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus osaleb tantsusaates

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarmetroseksuaal Vaido Neigausi suvi möödub tööd vihtudes
Staarmetroseksuaal Vaido Neigausi suvi möödub tööd vihtudes Foto: Erakogu

Kus on staarmetroseksuaali mais ilmuma pidanud plaat??? Kuulsin, et leping jäi tal katki ja plaat ei ilmugi. Kui hale!

Selline vihane kiri potsatas hiljuti Elu24 postkasti. Tõttasime uurima, miks staarlaulja Vaido Neigausi kevadel suurelt väljareklamitud lubadus tõepoolest täitmata.

Vaido, mis juhtus? Miks kevadel suure suuga lubatud plaat ikka veel ilmumata?

Alguses plaanisime plaadi välja anda suveks, aga siis tuli mul vahele kaks väga suurt projekti.

Räägi lähemalt.

Nimelt üks projekt millega ma tegelesin oli veebireality tantsusaatega ``Dancing for life´´ võtete jaoks, kus vastamisi astuvad kaks tuntud nägu, kellele õpetatakse tantsimist ja kes hakkavad omavahel hiljem tantsuoskuses võistlema.

Põnev! Millal seda saadet näha saab?

Seda saab näha peagi Reporter.ee-s.  Aga veel on tulemas suvetuur ``Suvehitt 2010´´, kus kaasa teevad ka Koit Toome, Jana Kask, Kairit Tuhkanen, Släm ja mina. Suvi on mul hetkel väga, väga töine ja aega puhata nagu ei olegi, kuna tegelen selle tuuriga.

Kas vaba aega tõepoolest polegi?

Niipalju kui vaba aega tekib, siis kindlasti võib mind kohata mõnes klubis pidutsemas, sest ma ei suuda niisama tühja passida.

Aga kõlakad Sinu lepingu katkemisest plaadifirmaga?

Igasugused jutud lepingu katkemisest plaadifirmaga on valed ning plaati võib jääda ootama sügisel, kuna sügis on parim aeg mingi uue asjaga üllatamiseks.

Edu Sulle Vaido ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles