Tšetšeeni vabariigi juht liitus Putini soositud mootorrattaklubiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramzan Kadõrov
Ramzan Kadõrov Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Vladimir Putini soositud mootorrattaklubi sai uue liikme, kelleks on Tšetšeeni vabariigi juht Ramzan Kadõrov.

Kadõrov teatas oma liitumisest Instagramis, edastab newsru.com.

Kadõrovi sõnul kutsus ta mootorrattaklubi Öö Hundid liikmed enda juurde õhtusöögile, mille lõppedes ta liitus selle klubiga.

Kadõrovil oli teiste seas külas ka Öö Huntide juht Aleksandr Zaldostanov, kelle hüüdnimi on Kirurg.

«Ta on alati seal, kus Venemaa teda vajab. Ta on riigi heaolu eest seisev isik, kellel on tähtsate asjade kohta selged seisukohad,» ülistas Kadõrov Kirurgi.

Sel suvel korraldas Öö Hundid oma iga-aastase mootorratta-show Krimmis, kuhu kutsuti ka välisriikidest mootorratastega trikke tegevaid staare.

Välisstaaridele tuli üllatusena, et Venemaa televisoon tembeldas neid «Venemaa Krimmi saadikuteks».

Ramzan Kadõrovit tuntakse kui Kremli poliitika käepikendust. Putin on sageli poseerinud koos Öö Huntide liikmetega. Samas ei ole Putin selle mootorrattaklubi liige.

«Venemaa ei ole kunagi kellegi ees põlvili olnud. Kui keegi aga tahab Venemaad põlvili suruda, siis surutakse see riik ise põlvili,» teatas Kadõrov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles