Ketikoertel ilmus esimene singel «Viirastus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketikoertel ilmus esimene singel, mis jõuab peagi ka raadiotesse.
Ketikoertel ilmus esimene singel, mis jõuab peagi ka raadiotesse. Foto: Natalie Mets

Ketikoertel ilmus esimene singel, mis jõuab peagi raadiotesse. Oma lühikese tegutsemisaja jooksul on ansambel jõudnud esineda mitmes suuremas kohas ning võita ka LiveBändCämp võistlus.

Viimastel kuudel on Ketikoerte heliloomingut kuulda, näha saanud erinevatel üritustel: Vabaduse Väljakul, Gustav Adolfi Gümnaasiumi “Bändide Välimääraja”-l ning rokiklubis Tapper.

Hiljuti toimus ka võistlus LiveBändCämp, kus 1500 inimest said valida 17-st bändi videost oma lemmiku. Antud võistlusel võidutses Ketikoerad kõige suurema fännide hulgaga.
 
Viirastus on võrreldes teiste lugudega veidi karmima, tõsisema iseloomuga. Meie repertuaar on mitmekülgne teeme ka  rahulikke ning meloodilisi lugusid, mis on loodetavasti peagi ilmumas ka raadiojaamadesse,“ ütleb Ketikoerte solist Ikevald Rannap.
 

Ketikoerad on noorteansambel, mis viljeleb eestikeelset rokki. Lood on inspireeritud põnevatest igapäevastest juhtumitest, inimsuhetest, meeldejäävatest hetkedest.

Ansambel on tegutsenud koos aasta aega. Varem  musitseerisid Ikevald Rannap ja Siim Koppel ansamblis Sunshine Company.

Lugu saab kuulata SIIT.

Ragnar Kreisberg – basskitarr
Valter Nurmsalu –  kitarr
Jörgen Pakkas – soolokitarr
Siim Koppel – trummid
Ikevald Rannap – vokaal
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles