Marko Asmer testis oma tutikat mosset

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Asmer.
Marko Asmer. Foto: Postimees.ee

Napsune eksvormeliäss Marko Asmer hankis pühapäeva ööl vastu esmaspäeva  Hiiumaal endale 12 000  krooni eest vana mosse. Pärast kosutavat und asus mees eile oma uut suksut ka testima.

Asmer ja tema kambajõmmid veetsid ühe Hiiumaa poisi sõnul aega Kärdla Rannapaargu kohvikus ning ühel hetkel tekkinud endisel vormeliässal kange himu osta Hiiumaal suvitavate Haapsalu noorte käest endale Moskvitš.

«Kena auto oli muidu. Tip-top korda tehtud kollane masin. Marko lõi autoomanikele 12 tuhhi otse cash'is peo peale ja kaup oligi koos,» pajatab hiidlane.

Pärast kosutavat und asus vormeliäss eile ka oma uut suksut testima. «Marko uuris hoolega autot nii seest kui väljast. Paistis, et mees jäi oma uue mängukanniga rahule,» pajatas pealtnägija.

«Lahe sell, tõi meie argipäeva tiba vaheldust. Ka kohalikud neiud on ärevil. Mine tea, ehk võtab siit pruudigi kaasa...»

Kiika Marko uut mosset!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles