Konkurents on kõva! Kes kaheksast Inim-Barbiest on kauneim?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Internetis kogub kuulsust terve rida naisi, kes soovivad välja näha nukud. Kummalisel kombel on paljud neist pärit Ukrainast.

Lolita Richi on 16-aastane keskkooliõpilane Kiievist, kes elab praegu Türkmenistanis, kirjutab The Mirror. Lolita usub, et ta on Barbie-nuku täiuslik kehastus ja ta kinnitab, et tema ilu on täiesti naturaalne - ta ei ole käinud iluoperatsioonidel, ta ei pea dieeti ega kasuta fototöötlust. «Olen selle imidži saavutanud paremini, kui keegi teine,» teatas enesekindel neiu. «Inimesed on mulle avalikult öelnud, kuidas nad mu head välimust kadestavad.»

Ukrainast pärit 28-aastane Valeria Lukyanova on üks kuulsamatest Inim-Barbie'dest. Valeria väidab, et ta ei joo ega söö, vaid elatub ainult puhtast õhust. Valeria sõnul on tal nõnda peenike piht tänu headele geenidele, kuid ilukirurgid usuvad, et ta on lasknud paar roiet eemaldada... Valeria on samas tunnistanud, et ta on lasknud oma rindu suurendada.

Texasest pärt Jenny Lee on Barbieks muutumise teel lasknud teha 59 kosmeetilist protseduuri. Kahe lapse ema võttis kaalus juurde terviseprobleemi tõttu ning 28-aastaseks saades oli ta teinud 26 iluoperatsiooni, sealhulgas lasi paigaldada kolm huuleimplantaati, kaks korda rindu suurendada ja rasvaimu teha.

Dakota Rose on oma fännide seas tuntud nimega Kota Koti ja ta on Youtube'i postitatud moe- ja meigiõpetustega kogunud austajaid üle maailma. Tema väljanägemine on pigem inspireeritud Jaapani anime kultuurist kui Barbie-nukust. 

Venus Palermo, internetinimega Venus Angelic, on 17-aastane Jaapanis elanud neiu, kes tegutseb Suurbritannias. Ka tema leiab inspiratsiooni animest.

21-aastane Alina Kovalevskaya on pärit Ukrainast ja tal on meetripikkused juuksed. Ta kannab sageli suuri kontaktläätsi, mis annavad talle nukulikult tühja pilgu. Alina õpib Odessa ülikoolis psühholoogiat ja sotsiaaltööd ning ta loodab ühel päeval kaks last saada.

Kõige vähem barbielik, kuid siiski nukulik, on kunstitudeng Katie Lawrence Londonist. Ta kannab nukulikke riideid ja kulutab tunde, et õppida Jaapani kultuuri ja videomänge.

Veel üks ukrainlanna, 21-aastane Anastasiya Shpagina, leiab samuti inspiratsiooni animekultuurist. Silmade meigiks kulub tal tund aega päevas, kuna ta soovib välja näha nagu multikategelane. Shpagina kaalub operatsiooni, et silmad veelgi rohkem anime moodi oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles