Fännid mures: miks lõpetab Kanal 11 telesarja «Kodus ja võõrsil» näitamise?

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodus ja võõrsil»
«Kodus ja võõrsil» Foto: Wikipedia

Täna saabus Elu24le lugeja poolt mureküsimus, miks lõpetavad Kanal 2 ja Kanal 11 järsku populaarse telesarja «Kodus ja võõrsil» näitamise. Selgus, et telesari polegi enam Eestis nii populaarne.

«Kuidas saab nii keset hooaega lihtsalt näitamise pooleli jätta?» küsib Elu24 lugeja, miks lõpetatakse poole hooaja pealt menusarja «Kodus ja võõrsil» näitamine.

Telekanali Kanal 11 kommunikatsioonijuht Nele Paves vastas, et seda tehakse vähese huvi tõttu: «Suure kurbusega peame lõpetama «Kodus ja võõrsil» näitamise vähese vaatajahuvi tõttu. Viimane osa läheb eetrisse 25. augustil,» kommenteeris Paves.

1. septembril alustab aga Kanal 11 eetris Prantsuse draamaseriaal «Uus võimalus» (Seconde Chance), mida saab näha argipäeviti kell 19:00 ja kahe osa kaupa.

«Seriaal räägib 35-aastasest kahe teismelise lapse emast, kes pärast mehest lahutamist peab oma eluga otsast hakkama ja pere pinnal hoidmiseks uuesti tööle minema. See pole aga kaugeltki lihtne, kui puuduvad diplomid ja töökogemus,» kirjeldab Paves uut sarja, mis seriaalihuvilisi köitma hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles