Tanel Padar & The Sun rokib klubis Teater suve kuumimal peol

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul astusid Sushi Tigeri peotelgis lavale Kairit Tuhkanen ja Caater, laupäeval meelitas pidulised kohale Black Velvet ning Tanel Padar & Sun. Laupäevaõhtul peeti ka leiliviskamise võistlust. Hiljem tantsitas rahvast DJ Märt Rannamäe.
Reede õhtul astusid Sushi Tigeri peotelgis lavale Kairit Tuhkanen ja Caater, laupäeval meelitas pidulised kohale Black Velvet ning Tanel Padar & Sun. Laupäevaõhtul peeti ka leiliviskamise võistlust. Hiljem tantsitas rahvast DJ Märt Rannamäe. Foto: Meelis Meilbaum

Sel laupäeval, 23.augustil jõuab taas kõigini Klubi Teater üritstesari Teater Live Concert, mis sel korral on eriti kuum, sest rahva ette astub Tanel Padar & The Sun. Augustikuu Live Concert tõotab tulla tõeliselt võimas ning klubi Teater kavatseb suve lõpu lähenedes pidudele vaid hoogu juurde anda.

 

"Teater Live Concert" on kord kuus ööklubis Teater toimuv säravamatele Eesti staaridele ja bändidele pühendatud pidudesari. Eesti Taasiseseisvumispäeva puhul astub laupäeval Teatri lavalaudadel esimest korda üles Eesti parim rokkbänd Tanel Padar & The Sun, kes annab unustamatult võimsa live'i kõigile klubi Teater külastajatele.

Selle suve kõige suurejoonelisema peo puhul on klubi Teater muutumas üheks ööks tõeliseks rokiklubiks, kus esineb hetkel Eesti kõige kuumem bänd ja lisaks sellele vürtsitab pidu ülesEstonian Drift Association (Eesti Drifti Assotsatsioon), kes peab enda 22.08-23.08 toimuva NEZ Drift Championship Estonia võistluste ametliku afterparty just sel laupäeval klubis Teater.

Sel nädalavahetusel toimuv rahvusvaheline drifti võistlus toob klubisse Teater pea kõik võistlejad, pealtvaatajad, korraldajad ning loomulikult ka drifti kõige edevama osa – tõeliselt karmid autod, mida saavad kõik näha klubi Teatri ees.

Pidu, mis peidab endas võimsaid autosid, eriti kuume klubi Teater tantsijaid ning mis kulmineerub Tanel Padar & The Suni live'ga – just see ongi suve parim pidu, millest lihtsalt peab osa saama!

Kõigi lugejate vahel läheb loosi  VIP-laud koos 200 euro väärtuse joogiga. VIP-laua võitmiseks saada kiri sisuga "Tanel Padar & The Sun klubis Teater" aadressile mareli@klubiteater.ee. Võitja loositakse välja laupäeval kell 20.00 ning võitjaga võetakse ühendust.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles