Napsune Marko Asmer ostis Hiiumaalt vana mosse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Asmer ja Toivo Asmer
Marko Asmer ja Toivo Asmer Foto: Liis Treimann.

Eks-vormeliäss Marko Asmer hankis möödunud ööl Hiiumaal endale vindise peaga vana mosse.

«Marko Asmer ostis Hiiumaalt täna öösel juuatäis peaga Moskvitši 12 000 krooniga. Jube raiskamine!!!,» pajatas anonüümseks jääda sooviv noor hiidlane Elu24le (allikas toim. teada).

Asmer ja tema kambajõmmid veetsid allika sõnul aega koos Hiiumaa inimestega Kärdla lähedal Rannapaargu kohvikus ning ühel hetkel tekkinud endisel vormeliässal kange himu osta Hiiumaal suvitavate Haapsalu noorte käest endale Moskvitš.

«Kena auto oli muidu. Tip-top korda tehtud kollane masin. Marko lõi autoomanikele 12 tuhhi otse cashis peo peale ja kaup oligi koos,» pajatab hiidlane. Mees lisas siiski kiirelt, et vormeliäss ise autorooli ei kippunud. «Eks siis, kui päeva peale kaineks saab, läheb võib-olla ka testimiseks».

Elu24 proovis ka mosse uut omanikku ennast telefonitoru otsa saada, kuid napsakas naisehääl vastas, et Marko telefoninumber on muutunud. Hmm..., üleeile Marko sellele veel siiski  vastas...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles