«Mrs. Doubtfire» staar Mara Wilson: ka meie oleme Robin Williamsi lapsed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: Youtube

Menufilmi «Mrs. Doubtfire» endine lapsstaar Mara Wilson sõnas oma blogis, et selle filmi tõttu on tema ja teised lapsosalised mingis mõttes Robin Williamsi lapsed.

Nüüdseks 27-aastane naine jagas oma helgeid mälestusi 11. augustil surnud Williamsist, edastab news.com.au.

«Williams meenutas mulle minu isa. Ta oli südamlik, soe, loominguline, kaitsev ja geniaalne. Viimastel päevadel olen meenutanud, kuidas tehti filmi «Mrs. Doubtfire,» lisas Wilson.

Wilson selgitas, kuidas Williams tema ja teistel lastel aitas võteteks valmistuda.

«Ta tegi igasuguseid naljakaid trikke, et tekst meile meelde jääks. Samas meeldis talle käsikirja oma suva ja nägemuse järgi muuta,» lisas endine lapsstaar.

Mara Wilson mängis 1993. aasta filmis «Mrs. Doubtfire» Natalie Hillardit.

«Võtete vaheajal oli temaga alati lõbus, ta osakas enda ümber olijaid naerma panna ja hea tuju tekitada. Ta teadis instinktiivselt, milline nali kellelegi sobib. Eelkõige oli ta meile, selle filmi lastele isakuju,» lisas naine.

Wilsoni arvates tundis Robin Williams end vabamalt laste kui täiskasvanute keskel.

«Robin oli minu silmis aval ja lõbus, et olin üllatunud kui kuulsin oma ema ütlemas, et ta on uje,» lisas Wilson.

Wilson ja Williams kohtusid viimati paar aastat tagasi New Yorgis, kus Williamsil olid käsil filmi «August Rush» võtted.

«Hüüdsin teda kui tal üks võte lõppes ning at oli suundumas om treileri juurde. Ta ei tundnud mind ära. Teatasin siis, et see olen mina Mara. Siis tundis ta mind ära. Ta esitas mulle küsimusi nagu hoolitsev isa, kelle silmis olen ikka plikatirts. Mul on siiralt kahju, et ta meie elust kadunud on. See teeb väga haiget,» teatas Wilson.

Ta lisas, et Robin Williams mõjutas tema elu palju.

«Ta puudutas oma rollidega ja ka tavaelus paljusid inimesi. Paljud on öelnud, et ta meenutas oma olemuselt nende isa. Meie, tema filmilapsed oleme ka tema lapsed,» teatas Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles