Airport Jam korraldab sel aastal esimest korda Eestis velotaksode kiirendusvõistluse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airport Jam 2006. aastal. .
Airport Jam 2006. aastal. . Foto: Tiina Kõrtsini / SL Õhtuleht.

Eesti suurim klubimuusika festival Airport Jam korraldab sel aastal esimest korda Eestis velotaksode kiirendusvõistluse. Reedel startiv kahepäevane festival toob Haapsalu külje alla Kiltsi lennuväljale tuhanded pidutsejad.

Veolotaksode kiirendusvõistlusel saavad osaleda kõik külastajad, kes registreerivad enne festivali eelnevalt oma neljaliikmelised meeskonnad.

Üks võistkonna liige pedaalib, kaks istuvad velotaksos ning üks liige on treener-ergutaja-varumehe rollis, joostes oma teamiga distantsi kaasa. Kõik osalejad peavad 100-meetrise distantsi läbima võimalikult kiiresti ning ainult inimjõul.
 

Registreerumiseks tuleb saata e-mail aadressile kiirendus@airportjam.ee. Osalejate järjekord loositakse ja avalikustatakse festivaliala raadiost festivali teisel päeval ning kiirendusvõistlus ise algab kell 13.
 

23.-24. juulini viiendat korda toimuv Eesti suurim klubimuusika festival Airport Jam toob Eestisse maailma klubimuusika tipud ning teeb endisest Kiltsi sõjaväe lennuväljast suurima klubimuusika tandri meie riigis.

Noorte klubimuusika austajate käsutusse läheb mitmekümne tuhande ruutmeetri suurune ala, kuhu mahuvad kaheksa lava, kiirendusvõistluse rajad, telklaager ja muu festivali toetav teenindus.

Selleaastase Airport Jami peaesineja on maailma klubide hetke suurnimi Sidney Samson, kes on eeskätt tuntud oma megahiti Riverside kaudu.

Lisaks pealaval esinevate DJ-de saavad festivali külalised valida veel seistme erineva teemalava vahel, mis on ehitatud unikaalsetesse sõjalennukite peiteangaaridesse, mille omal ajal jätsid maha Eestist lahkuvad NSV Liidu väed. Väga hästi säilinud betoonangaarid mahutavad igaüks ligi tuhat pealtvaatajat.

Nimekamate klubimuusikute seas astuvad Airport Jamil üles Callaghan, Randy Katana, Aly & Fila. Lisaks ülipopulaarse raadiosaate A State Of Trance koostaja Ruben De Ronde, Myon & Shane54 ja  hard-trance legend ASYS.
 
Festivali piletid on müügis kõigis Piletilevi müügipunktides üle Eesti hinnaga alates 295 kroonist.
 

NB! Kas ihkad tasuta pääsemeid tänavusele Airport Jam`ile? 

Saada meilile toimetus@elu24.ee mõni pilt või mahlakas lugu eelnevatest Airport Jam üritustest, kus ise kohal käisid. Märksõnaks Airport Jam. Lisa kindlasti oma kontaktid, et saaksime piletid Sulle kiiresti üle anda. 

Parimate palade ja fotode vahel loosime välja kakskümmend vabapääset juba sel nädalavahetusel toimuvale Eesti suurimale klubiüritusele!

Lisainfo:
Airportjam.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles