Genka paljastas Getter Jaani üllatava oskuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Hiphop Festival: teine päev
Eesti Hiphop Festival: teine päev Foto: Triin Erg

Henry Kõrvits ehk Genka rääkis, et telehitis «Laula mu laulu» saadud uutest tutvustest käib ta kõige rohkem läbi Getter Jaaniga.

Elu24 uuris muusikult, keda ta enne saatesseminekut vähem ja keda rohkem tundis.

«Pehki ja Padarit tundsin juba enne hästi ja Marju Länikut ka natuke. Heidy Tamme kohta ma ei teadnud ka suurt midagi ning jumala hea meel on, et sain Hardi Volmeriga rohkem tuttavaks. Hardi Volmer on üks lahe mees,» kiitis Genka. 

«Getter Jaani ongi selline, nagu ta paistab, ja see oli ka väga tore. Getter on uus tutvus, kellega olen pärast saadet kõige rohkem suhelnud.»

Kui uurisime, kas mõnel saateosalisel on mõni varjatud ja üllatav oskus, ütles Kõrvits: «Ma sain seda teada, et Getter teeb jumala lahedaid muffineid. Pärlitega.»

Genka tunnistas, et laulusaates oli tal kõige raskem Heidy Tamme lugu valida, kuid tulemusega on ta ka kõige rohkem rahul.

«Heidy Tamme muusika on niisugune - mitte pahas mõttes! - vanema generatsiooni muusika. Kuna ma laulda ei oska, pidin tegema enda moodi. Arvan, et tulin lahedalt sellest situatsioonist välja. Hea tunne jäi sisse,» ütles ta.

Teiste etteastetest meeldis talle enim Hardi Volmeri esitatud Toe Tagi lugu.

«See oli minu ja Paul Oja kirjutatud «Burkina Faso», mida olen ise kaks korda üldse elus esitanud. Ta tegi jumala laheda versiooni. Räpilood on üldiselt nii isiklikud, et nendest kavereid ei tehta,» sõnas Genka.

Vaata kõnealuseid «Laula mu laulu» videoid allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles