Unistuste-Roberto leidis endale kallima Prantsusmaalt

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste-Roberto leidis oma Marie Belle Prantsusmaalt. Koos veedetakse aega ka Tallinnas, Rooftop peol Komeedi terrassil.
Unistuste-Roberto leidis oma Marie Belle Prantsusmaalt. Koos veedetakse aega ka Tallinnas, Rooftop peol Komeedi terrassil. Foto: Rooftop Party

Saatest «Unistuste prints» Unistuste-Robertona kuulsaks saanud Roberto De Silvestri (37) on lõpuks leidnud endale kallima, vahendab Kroonika.

Robero naudib suve veetleva prantslanna seltsis. Nimelt on laia haardega ärimees jäänud viimasel ajal Eesti seltskonnaelus silma elegantse ja hõrgu blondiiniga, kellega poseeris fotograafile Rooftop peol Komeedi terrassil ning hiljem väisas Roberto kaunitariga ka Noblessneri valukojas toimunud Baltika moe-show`d.

Kaunitari nimi on Marie Belle ja nad kohtusid sel suvel Prantsusmaal Saint-Tropez`s. 24-aastane preili elab Pariisis. Roberto sõber nentis Kroonikale, et Marie on tõeline aare: «Ta on ilus nagu prantsuse näitlejatar Catherine Deneuve ja äärmiselt intelligente. Nad sobivad täiuslikult!»

Palju õnne, Roberto, lõpuks ometi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles